Advert

Erganispor hedef büyüttü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grupç™ta mücadele eden Erganispor, hedefi büyüttü. Kulüp Başkanı Nedim Şimşek, devre arasında yapmayı planladıkları transferlerle hedefe ulaşmayı arzuladıklarını söyledi.

Erganispor hedef büyüttü
Bu içerik 3959 kez okundu.
Erganispor’u 3 hafta önce ligde son sıradayken devraldıklarını anımsatarak, “Biz kulübü devraldıktan sonra 3 maç oynadık. Bunların 2’sinde beraber kaldık. Bir maç da kazandık. Hakkari ve Kurtalanspor deplasmanlarından 1- 1’lik sonuçlarla berabere kaldık. içerde de rakibimizin sahaya çıkmaması üzerine bay geçirdik. Bu hafta sahamızda Batman Gercüşspor ile oynayacağız. Bu maçı da kazanarak, 4 maçta 8 puana ulaşacağız. Asıl amacımız devre arasına kadar rakiplerimiz ile olan puan farkını en aza indirmek ve devre arasında yapacağımız nokta transferlerle ligde kalmayı garantiye almaktır. Bu anlamda özverili çalışmalarından dolayı yönetim kurulu üyelerimize, Teknik Direktörümüz Şadan Üzülmez’e futbolcu ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.
Son sırada aldık, 3 basamak yukarı çıktık
Biz takımı son sırada aldık. Şimdi 3 maçta 3 basamak yukarıya yükseldik. Bu hafta da Batman temsilcisini yenerek 2 basamak daha yukarı çıkacağız. Ancak devre arasında çok iyi transferlerle takımı bu sezon bu ligde tutacağız. Ancak, devre arasında kimsenin akına gelmeyen transferleri Ergani’ye getireceğiz” dedi.
“Bu yolda desteğe ihtiyacımız var”
Hedefe varma konusunda desteğe ihtiyaçlarının olacağını belirten Şimşek, şöyle dedi:
 
“Geçen hafta rakibimizin cezası nedeniyle Kurtalanspor maçını Mardin’de oynadık. Burada gerek maçtan önce ve gerek maçtan sonra bizlere karşı gösterdikleri misafirperverlik ve centilmenlikten dolayı Mardinspor Kulübü yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Ayrıca Kızıltepe Kaymakamı Erganili hemşerimiz Erdoğan Ermiş, içişleri Bakanı Sayın Muammer Güler’in Mardin’de olması nedeniyle yoğun programına rağmen gelip maçı izledi. Takımımıza ilgi göstermesi bizleri fazlasıyla sevindirdi. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca Milletvekillerimiz, kaymakamımız Erdinç Yılmaz ve Belediye Başkanımız Fesih Yalçın, STK’dan destek bekliyoruz. Bu takım sadece yönetim kurulu ve Ergani ilçesinin takımı olmayıp bütün Diyarbakır halkının takımıdır” diye konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine