Advert

Futbolcuların alacakları ödendi

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Erganispor Başkan Vekili Esveri Taş, yönetim olarak göreve gelir gelmez futbolcuların önceki dönemden birikmiş tüm alacaklarını ödediklerini söyledi.

Futbolcuların alacakları ödendi
Bu içerik 3484 kez okundu.

Kulübün birikmiş borçlarını ödemek için harekete geçtiklerini belirten Taş, teknik direktör olarak Şadan Üzülmez ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını söyledi. Erganispor'da gerçekleşen olağanüstü kongre sonrasında görevi devralan yeni yönetim ilk iş olarak kulübün borçları ve futbolcuların alacaklarını ödemeye yöneldi.

7 futbolcuyu da takımdan gönderen yeni yönetim, ara transfer döneminde kadroya dahil edilecek yeni oyuncular için düğmeye bastı. Erganispor Başkan Vekili Esveri Taş yaptığı açıklamada “Yönetim olarak göreve gelir gelmez, futbolcularımızın birikmiş alacaklarının ödemesini yaptık. Ayrıca, performanslarını yeterli bulmadığımız 7 oyuncunun kulüple ilişkisini kestik. Ara transfer döneminde kadromuza dahil edeceğimiz yeni oyuncular için şimdiden harekete geçtik. Hedefimiz, zor günler geçiren kulübümüzün eski parlak dönemini yeniden yaşayabilmesi için başarılar elde etmektir” dedi.

Erganisporun başarılı teknik adamlarından Şadan Üzülmez ile yeniden masaya oturan yeni yönetim, başarılı teknik direktör ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Başkan Vekili Esveri Taş, "Ergani halkı istedi, biz de Şadan hocayı getirdik. Hocamızın başarılarla dolu geçmişi ve Erganispor'a olan vefası bizleri bu anlamda anlaşma yoluna itmiştir. Sezon sonuna kadar hocamızın liderliğinde inşallah güzel neticeler alarak gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyoruz” diye konuştu.


 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine