Advert

ERGANiSPORç™DA NEDiM ŞiMŞEK DA–NEMi

BAL Liginde zor günler geçiren Erganisporç™da Ahmet Erbay yönetiminin istifasının sunmasının ardından yapılan olağanüstü kongrede işadamı Nedim Şimşek Kulüp Başkanlığına seçildi. Tek liste ile gidilen kongre sonucunda göreve gelen Şimşek, ekibi ile birli

ERGANiSPORç™DA NEDiM ŞiMŞEK DA–NEMi
Bu içerik 3774 kez okundu.

BU CENAZEYi HEP BiRLiKTE KALDIRACAĞIZ

            Erganispor’un tek liste ile yapılan olağanüstü kongresi sonucunda kulübü 160 bin TL borçla devralan yeni Başkan Nedim Şimşek, şunları söyledi: Erganispor’un yaşadığı bu zor süreç içimize sinmemiştir. Ligin dibine demir atmış Erganispor bu halde bırakılmamalıdır. Bu cenazeyi kaldırma görevi bize düşmüştür. Bizler yönetici arkadaşlarımızla beraber devre arasına kadar takımı çıkabileceğimiz kadar yukarıya çıkarmaya gayret göstereceğiz. Devre arasında ise yeni transferler yaparak yolumuza devam edeceğiz. Bu yıl için iddiamız bulunmasa da elimizden gelenin en iyisini yapmak için büyük çaba sarf edeceğiz.

ERGANiSPOR NEDEN BU HALE GELDi?

            Erganispor’un küçük hesaplar peşinde koşan insanlar sayesinde bu noktaya geldiğini belirten Nedim Şimşek, “Ancak bu küçük hesaplar ve bizleri yıpratma çabaları boşa düştü. Tüm bu yıpratma çabalarına rağmen, yönetimde olmadığım halde kulübe kendi cebimden 14 bin TL yardım yaptım. Yine Hakkari deplasmanına gidecek takımın tüm yol masraflarını seçilmem kesin olmamasına rağmen yine ben üstlendim. Bundan sonra da Erganispor’un birlik ve beraberliğini korumak ve kulübümüzü özlediği parlak döneme kavuşturmak için tüm yönetici arkadaşlarımla beraber elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız” şeklinde konuştu. Erganispor’un yeni yönetim kurulu; Nedim Şimşek, Esveri Taş, Esat Taştekin, Ercan Kınık, Ahmet Yiğit, Beran Özbay, Cengiz Ercengiz, Mustafa Özen, Davut Karataş, Selami Çakmak, Şükrü Sayan, Adnan Daşlık, Tayyar Çelik, Hüseyin Altındağ, Resul Can, Hanifi Dolu, Ekrem Senvar, Osman Bülent Güzel, ve Şevket Işık’tan oluşuyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine