Advert

Erganisporç™da Şimşek, yeniden Aday

2012ç“2013 sezonunda Erganisporç™un Futbol Şube Sorumluluğu yapan işadamı Nedim Şimşek, önümüzdeki Pazar günü için olağanüstü Kongre kararı alan Erganisporç™da yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.

Erganisporç™da Şimşek, yeniden Aday
Bu içerik 3298 kez okundu.
Bu sezon başında da aday olmasına rağmen sonrada adaylıktan çekilen işadamı iş adamı Nedim Şimşek, dün haber merkezimize gelerek kongre kararı alan Erganispor’a yeniden talip olduğunu açıkladı.
Düşüncelerini aktaran Şimşek, sezon başındaki kongrede neden geri adım attığına ilişkin olarak, “Sezon başında büyük hedeflerle yola çıktık. Sonradan bazı nahoş gelişmeler oldu ve adaylıktan çekildik. Ancak gelinen noktada mevcut kulüp yöneticileri bu işi yürütemeyeceklerini anladıklarından dolayı kongre kararı aldılar. Yöneticilerin büyük bir kısmı istifa etti. Yaklaşık 1 aydan bu yana kulübün hemen bütün yükünü büyük fedakarlık yaparak yürüten Ali Güzel’i bu çabasından dolayı kutluyoruz. Yöneticilerin kongre kararı almalarından sonra kulübü sahiplenmemiz için ilçe genelinde üstümüze büyük bir baskı oluştu. Bizde bu talep karşısında sessiz kalamayacağımızı belirterek Aday olduğumuzu kamuoyuna bildiriyoruz” dedi.
 “Bu iş hem para hem birikim istiyor”
Kulüp yöneticiliğin hem para hem de bilgi ve beceri işi olduğuna dikkat çeken Şimşek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sezon başında ‘bu işler parayla olmuyor’ diyerek bizleri eleştirenlerin neler yapabileceğini hepimiz gördük. Şuan ki Kulübümüz Hakkari Zapspor ile birlikte puan cetvelinde son sırada yer alıyor. Takımımızın 4 puanı var. Kulübü aldığımız zaman ilk hedefimiz takımı ligde tutmak olacak. Devre arasına kadar transfer yapma şansımız olmadığından dolayı devre arası yapılacak takviyelerle başarılı sonuçlar alarak üst sıralara doğru tırmanacağımızı düşünüyorum. Özellikle taraftarlarımız sayesinde takımımızın başarıya ulaşacağına inanıyoruz.”
Geçen yıl başarılıydık
Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de çok başarılı bir performans sergilemelerine rağmen şampiyon olamadıklarını hatırlatan Şimşek,  Geçen yıl bu ekip 5’te 5 yapıp,15 puan topladı. Bu yıl ki BAL Liginin kalitesi ve gücü ortada iken, 6 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 4 yenilgi alan bu takımın bu halde olması içler acısı durumdadır. Bu durum bizi üzmüştür. Sporcuların şuana kadar 2 maaşı ve peşinatların yüzde 70’i hala ödenmemiştir. Erganispor’un hiçbir geliri de yoktur. Şunu iyi bilsinler ki, biz bu takımı menfaatsiz sevdik. Ligin 1. haftasında Kulüp başkanı Ahmet Erbayın istifasından sonra başkanlığa gelen Ali Güzel’in, iyi niyetleri çabası doğrultusundan sonra Erganispor Kulübü’ne, 14 bin TL bağışta bulunduk. Takımın bulunduğu Ekonomik sıkıntıdan dolayı bu desteği verdik. Bu desteği her zamanda yapmaya hazırız. Hedeflerimiz bu yıl bu takımı ligde tutmak, önümüzdeki yıl takımı şampiyonluğa ulaştıracak bir kadro oluşturmaktır. Bir önceki kongrede bize destek veren yönetici, kongre üyelerimiz, taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz bu gücü onlardan alıyoruz” diye konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak