Advert

ERGANiç™DE KEL ERKEK KALMAYACAK

Ergani Dünya Tıp Merkezinde, FUE sistemiyle saç ekimine başlandı. Saç Ekim Uzmanı Nihan Konuralp Dünya Tıp Merkezinde randevu almaya başladı.

ERGANiç™DE KEL ERKEK KALMAYACAK
Bu içerik 5656 kez okundu.

 

Ergani’de bir ilke imza atan Dünya Tıp Merkezinde, yüzde yüz garantili FUE sistemiyle saç ekimini Dr. Behzat Çağlayanpınar’ın başkanlığındaki 7 kişilik uzman ekip gerçekleştirecek.

            Dr. Behzat Çağlayanpınar ve Saç Ekim Uzmanı Dr. Nihan Konuralp başkanlığındaki 7 kişilik ekip, Ankara ve istanbul’dan sonra Ergani’ye de el attı. Çağlayanpınar ve Konuralp’in de içinde bulunduğu ekip, Diyarbakır başta olmak üzere bölgede saç sıkıntısı çekenlerin imdadına yetişecek. Ergani Dünya Tıp Merkezinde randevu almaya başlayan Saç Ekim Uzmanı Nihan Konuralp, saç ekim merkezinde kırışıklık ve saç ekim tedavilerinin uzman hekim kadrosu ve yüzde yüz garanti ile uygulanacağını söyledi. FUE sistemiyle saç ekimi hakkında bilgi veren Nihan Konuralp, saç ekim işlemlerini bir günde bitirdiklerini ifade ederek, “Saç olmayan bir kafayı 6-7 saatte bitiriyoruz. Saç ekimi konusunda kendimize son derece güveniyoruz. Kellik bir kader değildir. Ergani’de de birçok erkeğin başlıca sorunu olan kelliği tamamen ortadan kaldırmaya kararlıyız” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı