Advert

Erganispor'da başkan istifa etti

Ligin ilk haftasında kendi evinde Diyarbakır'ın BAL 2.Grup'taki diğer temsilcisi Yolspor'a 2-0 yenilen ve ikinci haftayı da maç yapmadan bay geçiren Erganispor'da Başkan Ahmet Erbay istifa etti.

Erganispor'da başkan istifa etti
Bu içerik 3729 kez okundu.
Maddi sorunları çözmek için Belediye Başkanı Fesih Yalçın ve Kaymakam Erdinç Yılmaz'la görüşen ancak sonuç alamayan Erbay istifa kararı alırken,yönetimin kendi içinde başka birini başkan seçmesi ya da kongre kararı alması bekleniyor.
GÖZLER BiNGÖL DEPLASMANINDA                                                             
5 Ekim Cumartesi günü oynanacak Çapakçurspor maçı hazırlıklarına dün yeniden başlayan Erganispor, kendisi gibi puanı olmayan rakibini yenerek ilk galibiyetine ulaşmak istiyor.
Kulübün içinde bulunduğu maddi sorunlardan dolayı istedikleri transferleri yapamadıklarını belirten Teknik Sorumlu Emin Sevmiş,eldeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.
RAKiBE DEĞiL KENDiMiZE BAKIYORUZ
Bir an önce galip gelmeyi arzu ettiklerini belirten Sevmiş,”ilk maçımızda kötü oynayarak Yolspor'a yenildik. Geçen haftayı geçirdiğimiz için eksiklerimizi tamamlamaya çalıştık. Kulübün ekonomik imkanlarından dolayı istediğimiz takviyeleri yapamadık. Ancak bunların arkasına sığınamayız. Kadroda yer alan her futbolcumuz Erganispor için elinden geleni yapmak zorunda. Bir önce galip gelerek ,gelecek haftalarda oluşabilecek 'kazanamama' sendromunun önüne geçmek istiyoruz. Her maç gibi Bingöl maçı da zor geçecek. Çünkü onların da şiddetle puana ihtiyacı var. Ama biz rakipten önce kendimizi düşünmek zorundayız.” dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak