Advert

Dtso ilçelerde temsilcilik açıyor

DTSO Başkanı Ahmet Sayar: 2013 sonunda ilçe temsilciliklerinde hizmet vermeye başlayacağız.

Dtso ilçelerde temsilcilik açıyor
Bu içerik 3248 kez okundu.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO)'nın Eylül ayı olağan meclis toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, yönetim kurulu adına üç aylık çalışma raporu sundu.

DTSO Meclis Üyelerine 3 aylık çalışmalar hakkında bilgi veren Sayar, yeni hizmet binası ve ilçe temsilciliklerinin açılması için yapılan çalışmaları aktardı.

Yönetimin gündeminde olan tüm çalışmaları detaylı olarak meclis üyelerine aktaran Sayar; üye sayısı 737 olan Bismil, üye sayısı 575 olan Ergani ve üye sayısı 360 olan Silvan'da hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirterek, ilçelerdeki temsilciliklerin 2013 yılı sonunda hizmet vermeye başlayacaklarını müjdeledi.

Söz konusu ilçelerin gelişen ticari faaliyetleri göz önüne alındığında, temsilciliklerin üyelere yerinde hizmet sunmasının yanı sıra, ilerisi için de bir altyapı çalışması olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Sayar, 'Bu ilçeler ileride büyüyecek ve ticari faaliyetleri daha da artacak olan ilçelerimizdir. Biz yaptığımız bu çalışmayı geleceğe yapılan bir yatırım olarak görüyoruz. Girişimcilerimizin artması ve 1000 üyeye ulaşılması durumunda ilçelerde ticaret ve sanayi odasının kurulmasının da bir ön adımı olacak' dedi.

Sürdürülmekte olan projelerin yanı sıra yeni hizmet binası için yapılan çalışmalara da değinen Sayar, yeni hizmet binası için çalışmaları hızlandırdıklarını, kısa bir süre içinde odayı yeni ve modern bir hizmet binasına kavuşturmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Odanın yenilenen Web sayfasını da meclis üyelerine sunan Sayar, çalışma raporunda yönetimin diğer çalışmalarını şu başlıklarla ele aldı:

•    KOSGEB Temsilciliği
•    TOBB-ETU Üniversitesi
•    Fuar Alanı
•    OSB Altyapı Sorunları ve Ek OSB
•    Besi Organize Sanayi Bölgesi
•    Tekstil Kent Projesi
•    Diyarbakır iş Konseyi

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak