Advert

Kattaş; çœGüzel işler Yapacağızç

içişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Konyaç™nın Ahırlı ilçesi Kaymakamlığından Diyarbakırç™ın Dicle ilçesi Kaymakamlığına atanan Remzi Kattaş, görevine başladı.

Kattaş; çœGüzel işler Yapacağızç
Bu içerik 3692 kez okundu.

Ortak akıl vurgusu yapan Dicle Kaymakamı Remzi Kattaş, “Elimizi taşın altına koyarak Dicle’de güzel işler çıkartmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. Kaymakam Kattaş yaptığı değerlendirmede; “Öncelikle niyetimizi sağlam tutmamız gerektiğine inanıyorum. Yani yaptığımız işi doğru, dürüst ve kaliteli bir şekilde yapmamız lazım. Yapacağımız tüm işler bunların arkasında olacaktır. Birbirimizin sırtına dönerek değil yüzümüze dönerek iletişim içerisinde, birlik, beraberlik ve kardeşliğin tesisi için çalışacağız. Birlik ve beraberlik olan yerde her şey kolaylaşır. Burada bizden önce görev yapan Sayın Çağlayan Kaya’nın çok güzel hizmetler yaptıklarını müşahede ettik. Bu çalışmaların üzerine koyarak daha ileriye taşımak için el birliğiyle omuz omuza çalışacağız” şeklinde konuştu.

Remzi Kattaş’ın Özgeçmişi:

                13 Nisan 1979 yılında Kayseri’nin Develi ilçesinde dünyaya geldi. ilk, Orta ve Lise öğrenimini istanbul’da tamamladı. 2001 yılında Gazi Üniversitesi iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi iktisat Bölümünden mezun oldu. 2003 yılında Maliye Bakanlığında Vergi Denetmen Yardımcısı olarak Ankara’da göreve başladı. 2003-2008 yıllarında Millî Eğitim Bakanlığında Bakanlık Müfettişi ve iç Denetçi olarak görev yaptı. 2008 yılında Mülkî idare Amirliği mesleğine girdi. Afyonkarahisar’da il, Ankara’nın Bala ilçesinde refiklik ve Edirne’deki teftiş stajlarından sonra 8 ay süreyle Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Ankara’da katıldığı ingilizce dil kursundan sonra, Amerika Birleşik Devletleri’nin Virginia Eyaleti, Richmond şehrinde 1 yıl süreyle eğitim aldı.

    Kaymakamlık kursunu "üstün başarı" derecesiyle tamamlayarak, 21/02/2011 tarihi itibariyle Ahırlı Kaymakamlığında göreve başladı. 2013 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı ve Bilim Dalında "iç Güvenlik Hizmetinin Etkin Sunumunda Yaşam Boyu Eğitim ve Mülki idare Amirinin Rolü" konulu projeyle Yüksek Lisansını tamamladı. 19.07.2013 tarih ve 2013/463 sayılı Müşterek Kararname ile Diyarbakır ili Dicle ilçe Kaymakamı olarak atandı ve 21.08.2013 tarihinde görevine başladı.

ilköğretim Matematik Öğretmeni Fatma hanımefendiyle evli olup, iki çocuk babasıdır. ingilizce bilmektedir.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?