Advert

Sezon açılışı Zaho ile

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor sezon açılışını Zahospor ile yapacak.

Sezon açılışı Zaho ile
Bu içerik 3992 kez okundu.

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde kamp çalışmalarını yürüten Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Irak ekibi Zahospor yeni sezon münasebetiyle hazırlık müsabakası yapacak.

2013-2014 Yeni sezon'u hazırlıklarını tamamlayarak evine dönen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Irak Futbol Federasyonundan izin alarak kamp çalışmalarını Türkiye'de yapan Zahospor ile açılış maçı yapacak. Karşılaşmadan sonra her iki ekipte yeni sezon hazırlıklarını noktalayarak mücadele verdikleri liglere odaklanacak.

Belediyespor Irak Ekibini Kentte 2 Gün Boyunca Misafir Edecek…

Yeni sezon kamp hazırlıklarının son etabını Belediyespor'un daveti üzerine Diyarbakır da Sürdüren Zahospor 25 ağustos günü kamp hazırlık çalışmaları çerçevesinde Yeşil-Kırmızılı ekiple bir hazırlık mübakası yapacak. Karşılaşma saat 16:30'da şilbe tesislerinde oynanacak.
Ayrıca Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulüp Başkanı Av.Metin Kılavuz ''Orta doğunun ateş çemberine döndüğü bu süreçte,Spor'un ruhuna uygun olarak,Barış seslerinin yükselmesi gerektiğine inanarak, Bu müsabakanın barışa hizmet sunması dileğiyle başta Rojava olmak üzere Mısır ve Suriye ülkelerindeki sivillere yönelik katliamları kınıyoruz''dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak