Advert

Ak Partili Vekil Beyaz'ın Ergani Temasları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Aœyesi Mine Lök Beyaz, meclisin tatile girmesiyle geldiği memleketi Diyarbakır'da başlattığı ilçe ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor.

Ak Partili Vekil Beyaz'ın Ergani Temasları
Bu içerik 3400 kez okundu.
Meclisin tatil olmasının ardından seçim bölgesi Diyarbakır'a gelen Mine Lök Beyaz, her gün farklı ilçelerdeki etkinliklerle vatandaşlara ulaşıp sorunlarını dinleme fırsatı buluyor. Halkın sorunlarını yerinde dinlemek üzere Ergani ilçesine giden AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz tarafından karşılandı. Kaymakam Yılmaz'dan ilçe hakkında brifink alan Beyaz, öğretmen evinde muhtar ve vatandaşlarla birlikte iftar yemeği yedi.
MiLLETVEKiLi BEYAZ ESNAFIN SORUNLARINI DiNLEDi
iftarın ardından esnaf ziyaretleri yapan Mine Lök Beyaz, gittiği her esnaf ile yakından ilgilenerek yaşadıkları sorunları dinledi. Esnafı dinleyen Beyaz, ziyaret ettiği her işyeri sahibinin duasını aldı. Esnaf ziyaretini tamamlayan Beyaz ve beraberindeki heyet daha sonra bazı Sivil Toplum Kuruluşu (STK) bürolarını ziyaret edip bir süre görüşme yaptı. Beyaz daha sonra ilçede bulunan kanaat önderlerini ziyaret edip, süreç değerlendirmesinde bulundu. Kanaat önderleri ile ülkenin gidişatı hakkında fikir alışverişi yapan Beyaz, herkesin hükümetin izlediği politikadan memnun olduğunu söyledi.
Mine Lök Beyaz Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz ve beraberindeki heyet ile birlikte Ergani ilçesindeki son ziyaretlerini parkta oturan insanlara ayırdı. Beyaz, parktaki ailelerle oturup çay içip sohbet ettikten sonra Diyarbakır'a döndü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı