Madde bağımlısı gence silahlı saldırı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde madde bağımlısı ve hırsızlık yaptığı iddia edilen bir genç, uzun namlulu tüfekle çeşitli yerlerinde vurularak öldürüldü.

Madde bağımlısı gence silahlı saldırı
Bu içerik 3380 kez okundu.

Edinen bilgiye göre, Bismil'de dün akşam saat.17.10 sıralarında meydana gelen olayda Seyrantepe Mahallesi Eğitim Şehitler ilköğretim okulu karşısında bir kişi uzun namlulu tüfekle vuruldu.

Kısa mesafeden boynundan vurulan Mehmet Sırrı Çelik (20), vatandaşlar tarafından özel araçla Bismil Devlet Hastanesine getirildi ancak Çelik'in olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Savcılık incelemesinden sonra cenaze Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Hayatını kaybeden Çelik'in, uyuşturucu bağımlısı olduğu ve hırsızlık yaptığı iddia edildi. Çelik'in kim ya da kimler tarafından vurulduğu bilinmezken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de kiralık türbe alanı: WC, otopark, çay bahçesi ve büfe var!
Ergani'de kiralık türbe alanı: WC, otopark, çay bahçesi ve büfe var!
Çalışanlara Yönelik İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi
Çalışanlara Yönelik İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi