Advert

Geleceğin hemşireleri mezun oldu

DicleAœniversitesi Atatürk Sağlık Yüksekokulu düzenlenen mezuniyet töreni ilemezunlarını uğurladı. Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Atatürk SağlıkYüksekokulu mezuniyet töreninde, hemşir ve hemşire olan toplam 60 öğrenci mezunoldu.

Geleceğin hemşireleri mezun oldu
Bu içerik 3290 kez okundu.

Törene AtatürkSağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mahmut Mete, öğretim üyeleri ve ailelerkatıldı. YüksekokulMüdürü Prof. Dr. Mahmut Mete yaptığı konuşmada, sağlık ordusuna profesyonelhizmet sunabilecek kapasitede yetiştirilmiş olan hemşire ve hemşirleri göndermeninkıvancını yaşadıklarını belirterek, “Yükseköğretim görmüş bireyler olarakmesleğinizi icra ederken beraberinde ülkemize karşı büyük sosyal sorumluluklarda yükleniyorsunuz. Bu yol ayrımında meslek hayatınızın başarılı ve uzun ömürlüolması dileklerimle yolunuz açık ve aydınlık olsun” şeklinde konuştu.

Yüksekokulubirincilikle bitiren öğrenciye başarı belgesini Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. MahmutMete, ikinciye Prof. Dr. Günay Saka ve üçüncüye ise Prof. DR. Tuncer Özekincitakdim etti. Öğrenciler hocalarının ellerinden başarı belgelerini aldıktansonra tören, mezun öğrencilerin “Hemşirelik ve Ebelik Andı”nı okumalarınınardından keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?