Advert

Eğitim Gönüllüsü Ev Hanımları 13 A‡ocuğu Okula Kazandırdı

Ergani ilçesinde Emine Ulaş ile Hediye Türk adındaki iki ev hanımı, kız çocuklarının okula gönderilmesi için gönüllü bir çaba gösteriyor.

Eğitim Gönüllüsü Ev Hanımları 13 A‡ocuğu Okula Kazandırdı
Bu içerik 4942 kez okundu.

Ulaş ile Türk, ev işlerinden arta kalan zamanı okula gitmeyen ya da ara vermiş çocukları eğitime kazandırma çalışmaları ile bugüne kadar 13 kişinin okulla tanışmasını sağladı. Eğitim gönüllülerine ErganiKaymakamı Erdinç Yılmaz ile ilçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız da destek veriyor. 

Ergani'nin inkz id="linkz5" style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 20px; ">Kemertaş Mahallesi'nde ikamet eden Nurşin Yılmaz(8) isimli bir çocuğun okula gitmediğini tespit eden Ulaş ile Türk, gerekli girişimlerde bulundu. 8 yaşındaki kız çocuğunun bugüne kadar okula gönderilmediğini belirten inkz id="linkz4">ev hanımları, durumu Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz ile Ergani ilçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız'a bildirdi. Kaymakamlık ve milli eğitimin girişimleriyle Nurşin Yatılı ilköğretim Bölge Okulu'na yerleştirilerek eğitimine devam etmesi sağlandı. Ergani Kaymakamlığı'nın Nurşin Yılmaz'ın tüm masraflarını karşıladığı ve okuması için her türlü desteği vereceği öğrenildi. 

Ev hanımları Ergani'de inkz id="linkz6">farklı nedenlerle okula ara vermek zorunda kalan 13 çocuğun da okula yeniden başlamasını sağladı. iki gönüllü, okula kazandırılan çocuklarla birlikte Ergani Kaymakamı Yılmaz'ı ziyaret etti. Eğitim gönüllüsü Emine Ulaş, toplumda birey olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini dile getirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var