Advert

ERGANiSPORç™UN 2'iNCiLiĞi TESCiLLENDi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grupç™ta mücadele eden Erganisporç™un sezonu 2. olarak tamamlandığı resmen tescillendi.

ERGANiSPORç™UN 2'iNCiLiĞi TESCiLLENDi
Bu içerik 3438 kez okundu.

 

  Erganispor’un ligin son haftasında sahasında konuk edeceği Bingöl Genç Muratspor’un futbolcularının dağıldığı ve Ergani’ye gidemeyeceği yönünde Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gönderdiği yazıdan sonra, TFF’de konuk takımın gelemeyeceğini Diyarbakır temsilcisine bir yazıyla bildirdi. Bu şekilde Erganispor bu maçı oynamadan 3- 0 galip ilan edilecek ve bu şekilde ligi 53 puanla 2. sırada tamamlamış olacak. Erganispor Asbaşkanı Beran Özbay, sezona ilişkin yaptığı değerlendirmede Ergani haklına bu sezon şampiyonluğu hediye edemediği için üzgün olduklarını söyledi. Bu sezon oynadıkları ligin şaibelerle dolu olduğunu ve kendilerine pek çok haksızlık yapıldığını ifade eden Özbay, "Biz yönetim kurulu olarak maddi ve manevi olarak gereken her şeyi yaptık. Ama futbolcularımız bunun ne kadarını becerdi, orasını tartışmak lazım. Bugünden itibaren gelecek sezonun planlarını yapacağız" dedi. Erganispor’un 1938 yılında kurulduğunu anımsatan Özbay, sözlerini şöyle sürdürdü:
  "Erganispor her zaman zirveye oynamış ve bundan böyle de hep zirveye oynayacaktır. Bu yönetim olsa da olmazsa da bu hedef asla bu kulüpte değişmeyecektir. Biz belki bu sezon şampiyon olamadık, ama onurlu bir ikinciliğimiz var. Yani kirli işlere bulaşıp şampiyon olmaktansa, temiz ve onurlu bir ikinciliği tercik ediyoruz. Bu sezon bizlere katkı sunan ve her zaman yanımızda bulunan ilçe kaymakamımız Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanımız Fesih Yalçın ile vefakar taraftarlarımıza sonsuz teşekkürü bir borç biliyoruz. Yönetim kurulu olarak bugün bir araya geleceğiz ve Cumartesi günü de futbolcularla bir araya gelerek yeni yol haritamızı belirleyeceğiz."
  Özbay, daha sonra bu sezon 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a da 2. Lig'de başarılar diledi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak