Advert

Yönetim Mutfağa Girdi

Ergani Devlet Hastanesi Yönetimi kolları sıvadı ve hastane yemekhanesinde personele yemek yaptı.

Yönetim Mutfağa Girdi
Bu içerik 3351 kez okundu.

Ergani Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Mikail Yetmiş, Başhekim Yardımcısı Dr. Kadir Basravi ile Hastane Müdürü ve Müdür Yardımcıları, yemekhanede görevli personel izne ayrılınca “iş başa düştü” diyerek mutfağa girdi. Kolları sıvayıp köfte yoğuran yönetim, öğlen arasında hastane personeline 500 kişilik yemek çıkarttı. Yaklaşık 3 ay önce Kıralan mevkiindeki yeni hizmet binasına taşınan Ergani Devlet Hastanesinde personel yetersizliği yaşandığını belirten Hastane yöneticisi Dr. Mikail Yetmiş, kadro sıkıntısı giderilene kadar yönetim olarak eksik olan yerlere takviye yaptıklarını; gerektiğinde izinli olan mutfak personelinin yerine geçerek yemek bile yaptıklarını söyledi

YÖNETiM KÖFTE YOĞURDU

            Ergani Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasında yaşanan personel yetersizliği, hastane yönetimini mutfağa sokturdu. Hastane Yöneticisi Dr. Mikail Yetmiş, Başhekim Yardımcısı Dr. Kadir Basravi ile Hastane Müdürü ve Müdür Yardımcılarından oluşan hastane yönetimi mutfağa girerek 500 kişilik personel yemeği çıkarttı. Yeni hizmet binasında yaşanan yardımcı personel yetersizliğini gidermek için Sağlık Bakanlığına talepte bulunduklarını belirten Yönetici Dr. Mikail Yetmiş, personel takviyesi yapılana kadar yönetim olarak gerektiği yerde ve zamanda her türlü görevi üstlenebileceklerini söyledi. Yetmiş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “ Çalışma arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu aktif halde tutmak için yönetim olarak çaba içerisindeyiz. Hizmet binamızda henüz çok yeniyiz ve eksikliklerimiz var. Ancak kısa zamanda güzel bir sinerji yakaladık. Özellikle hastanemizdeki temizlik ve otomasyon birimlerimize takviye yapabilmek için bakanlığımızdan talepte bulunduk ve olumlu netice aldık” şeklinde konuştu.

100 ADET FiDAN DiKiLDi

            Öte yandan 8 Mart Kadınlar günü münasebetiyle bir etkinlik gerçekleştiren hastane yönetimi, personellerle birlikte hastane bahçesine 100 adet ağaç fidanı dikti. Hastane Yöneticisi Dr. Mikail Yetmiş, gerek hastane çevresini yeşillendirmek, gerekse kadınlar gününü daha anlamlı kılmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine