Advert

Erganispor pusuya yattı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup lideri Erganispor, yarın saat 12.30ç™da sahasında konuk edeceği Tatvan Genlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamlayıp pusuya yattı. Sarı siyahlı kulübün Asbaşkanı Beran A–zbay, zorlu mücadele öncesinde taraftarlarına destek çağrı

Erganispor pusuya yattı
Bu içerik 3340 kez okundu.

“Her maçımızı kazanmak durumundayız”
Erganispor Asbaşkanı Beran Özbay, kulüp olarak geri dönüşü olmayan bir yola girdiklerini ve artık her maçın kendileri için birer final niteliği taşımaya başladığını belirterek, “Eğer bu ligde şampiyon olup yeniden 3. lige çıkmak istiyorsak. Kalan her maçımızı kazanmak durumundayız” dedi.

“Eksikler mazeret olamaz”
Tatvan Gençlerbirliği maçı için de çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve rakiplerini yenmeye hazır olduklarını dile getiren Özbay, “her maçta 12. adam vazifesi gören ve destekleri bize güç veren vefakar taraftarlarımızın desteğiyle bu maçtan da zaferle ayrılacağımıza inanıyorum. Takımda önemli eksiklerimiz bulunmuyor. Zira maçı 11 kişi oynuyor. Bu bakımdan cezalı veya sakat oyuncuları eksik olarak mazeret göstermenin bir manası yok. Bu maçı kazanacağız. Biz hazırız, taraftarlarımızda hazır oldun” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak