Advert

Asıl kader maçı bu

Hakkari Stadı kardan temizlenmediği için Batman'a alınan maçta Hakkari Zapspor'u farklı mağlup eden Erganispor, ikinci sıradaki takımla puan farkını 7'ye çıkararak hafta sonu oynayacağı Y.Diyarbakırspor maçı öncesinde moralin ve motivasyonu zirveye çıkard

Asıl kader maçı bu
Bu içerik 3872 kez okundu.

BAL 2.Grup’ta bu hafta oynanacak.Y. Diyarbakırspor-Erganispor karşılaşması şampiyonluğun kaderini tayin edecek. Y.Diyarbakırspor, bu karşılaşmayı hedefe giden yolda final olarak görüyor.

HERKESiN GÖZÜ BU MAÇTA OLACAK
Dersimspor’un havlu atmasından sonra şampiyon olacak takımın Diyarbakır’dan çıkmasına kesin gözüyle bakıldığı BAL 2.Grup’ta bu hafta sonu final nitelikli bir karşılaşma var. Lider Erganispor ile Yeni Diyarbakırspor arasındaki maçın sonucu iki takım kadar Bismil Belediyespor ve KayapınarBelediyespor’u da yakından ilgilendiriyor. Erganispor kazanırsa şampiyonluk yarışında adeta yalnız kalacak. Beraberlik halinde Erganispor avantajını korurken,BismilBelediyespor ve KayapınarBelediyespor’un umutları da artacak. Yeni Diyarbakırspor için tek çıkış yolu kazanmak. Beraberlik ve yenilgi halinde yarıştan kopacak olan Yeni Diyarbakırspor kazanırsa şampiyonluk mücadelesinin rengi değişecek.
‘ATANACAK HAKEM ÖZENLE SEÇiLMELi’
Yeşil-Kırmızılı takım maçın hazırlıklarına mutlak 3 puan hedefiyle başlarken,Başkan Fevzi ilhanlı maçtan önce Diyarbakır’a gelerek takıma moral vereceğini açıkladı. Bu maçı final olarak gördüklerini anlatan ilhanlı,”Erganispor şampiyonluk için avantaj sağlamış durumda. Ancak henüz 10 hafta var. 3 puanlık sistemde seri yakalayan takım hedefe ulaşır. Takımımızın kalitesine ve tecrübesine güveniyoruz.Bu maçı kazanırsak ibre bize dönecek. Diğer sonuçları düşünmüyoruz bile. Maçtan iki gün önce Diyarbakır’a geleceğim. Biz işin maddi tarafında değiliz. Şampiyonluğa rekor prim vereceğiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kimsenin tek kuruşu kalmayacak. Bu maça atanacak hakem önemlidir. Kardeş iki takımın da canını yakmayacak ve kafalarda soru işareti bırakmayacak biri olmalı.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var