Advert

Kayınpeder dehşet saçtı: 2 ölü

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde kayınpeder Refik A–. (55), gelini Meltem A–. (22) ve birlikte kaçtığı sevgilisi Mehmet I. (35)'yi kalaşnikofla öldürdü.

Kayınpeder dehşet saçtı: 2 ölü
Bu içerik 3352 kez okundu.

Edinilen bilgiye göre Adana'da yaşayan bir çocuk annesi Meltem Ö. (22), 5 ay önce eşini bırakıp Adana Kozan nüfusuna kayıtlı Mehmet I. (35) ile kaçtı. Polise başvuran aile gelinlerini bulup affetti. Meltem Ö.'nün eşi Mehmet Can Ö. de, eşiyle boşanmaktan vazgeçti. Diyarbakır'ın Bismil ulçesindeki kayınpederinin evine yerleşen Meltem Ö., Mehmet I. ile telefonla görüşmeye sürdürdü.

Mehmet I., otomobiliyle Adana'dan Bismil'e gidip Meltem Ö. ile görüştü. Gelininin yabancı bir şahısla görüştüğünü gören kayınpeder Refik Ö. (55), evde bulunan ruhsatsız kalaşnikof ile gelini Meltem Ö. ile Mehmet I.'yı aracında öldürdü. Cenazeler otopsi için Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bismil Emniyet Müdürlüğü yetkilileri cinayet zanlısı Refik Ö.'yü gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Refik Ö.', "Namus yüzünden cinayeti işledim. Öldürmeseydim gelinim yine o adamla kaçacaktı"dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak