Advert

ERGANi EZDi GEA‡Ti

Yakın takipçilerinden Dersimsporç™u farklı geçen Erganispor,hem rakibini şampiyonluk yarışının dışına itti, hem de 3.Ligç™e çıkmak için büyük avantaj sağladı. Tribünleri dolduran taraftarlar farklı galibiyetle coştu.

ERGANi EZDi GEA‡Ti
Bu içerik 3652 kez okundu.

iKiNCi YARIDA COŞTU

BAL 2.Grup’ta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Erganispor fırtınası esti. Kendisi gibi 3.Lig’e çıkmayı hedefleyen ve bu maça final havasında çıkan Dersimspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle hezimete uğratarak son 9 hafta öncesinde şampiyonluğa en yakın takım oldu.

Güvenlik nedeniyle Dersimspor taraftarlarının alınmadığı maça Erganili futbolseverler büyük ilgi gösterdi. Erganispor’un kontrolü altında geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

ikinci yarıya Vedat Kınık’ın golüyle başlayan Erganispor,daha sonra taraftarlarının desteğiyle üstün bir futbol ortaya koydu.

 

ERHAN ÖLKER’DEN 2 GOL

Maçın sonlarına doğru rakibin oyundan düşmesinden yararlanan Sarı-Siyahlı takım,87 ve 90.dakikalarda Erhan Ölker’in attığı gollerle sahadan 3-0’lık zaferle ayrıldı.

Dersimspor’la puan farkını açan Erganispor bu rakibini yarışın dışına itti. Bundan sonra yarışın Diyarbakır takımları olan Erganispor,Y.Diyarbakırspor,Kayapınar Belediyespor ve Bismil Belediyespor arasında olması bekleniyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak