Advert

Alemin keyfi yerinde yine Maşallah!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Erganispor, 75 dakika 10 kişi oynayan rakibi Gölcükspor'a boyun eğerek bu lige dair olan umutlarını gittikçe azalttı.

Alemin keyfi yerinde yine Maşallah!
Bu içerik 3670 kez okundu.

 

Uzun bir aradan sonra kendi saha ve seyircisi önüne çıkan Erganispor, mücadelenin henüz 12'nci dakikasında 1-0 geriye düştü. Gölcüksporlu ibrahim'in kullandığı serbest vuruşta top kaleci Mehmet Koç'un bakışları arasında ağlarla buluştu.  Bu golden 9 dakika sonra golü atan ibrahim yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Uzun bir süre 10 kişi oynayan rakibi karşısında aradığı golü 33'üncü dakikada bulan Erganispor ikinci yarıda da eski bir Kayapınar Belediyespor'lu olan Mesut'ûn penaltıdan attığı gol ile sahadan 2-1'lik yenilgi ile ayrılarak ligin dibinde kaldı.

ERGANiSPOR –GÖLCÜKSPOR

12.dakikada kaleci Mehmet’in hatası pahallıya mal oldu. Kazanılan serbest vuruşta ibrahim’in yerden yaptığı vuruşta top tecrübeli kalecinin bakışları arasında ağlara gitti :0-1.

21.dakikada Erganispor’lu Cihan’a sert giren Gölcükspor’lu Emre Küt kırmızı kartla atılınca konuk takım 10 kişi kaldı.

33.dakikada Erganispor beraberliği yakaladı. Mehmet Güler’in ceza alanı içinde yaptığı sert vuruşta kaleciyi yanıltan top ağlara gitti :1-1.

55. dakika'da eski bir Diyarbakırspor'lu olan Erkan'ın kullandığı frikik atışında kaleci Mehmet harika bir şekilde çıkardı.

70. dakika da Ergani ceza alanına giren Uğur'un düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu eski bir Kayapınar Belediyespor'lu Mesut Özkalkan kullandı. Eski takım arkadaşı Mehmet Koç'un solundan topu ağlara gönderen Mesut, takımını deplasmanda 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

75. dakika da Mesut'un ara pasıyla buşuluşan Kadir, Erganispor kalecisi Mehmet ile karşı karşıya kaldı. Kadir'in şutu az farkla auta çıktı.

85. dakika da tüm hatlarıyla rakip sahaya yüklenen Erganispor, savunmasında açık veriyor. Tüm hatlarıyla Gölcükspor yarı sahasında yer alan Erganispor kontra atak yedi. Rakibin sert şutunda kaleyi giden top kaptan Fatih'e çarparak kaleci Mehmet Koç'un kucağında kaldı.

 

Stadyum: Ergani Stadyumu

 

Hakemler: Selçuk Sarığül- Çağlar Oskay, Berkan Püsküller

Erganispor : Mehmet Koç(**) Mehmet Emin Aba (**) vakkas Kör (**) Aykut Kaya(**) Mehmet vahit Çiftçi (**) fatih Çoşkun (**) Mehmet Güler (**) Cihan Işık (**) Hasan Sincar (**) Mehmet Aylar (**) Emrah Gülen (**)

Gölçükspor:  Ömürcan Çavuşoğlu (****) Zafer Doğan (*****) Kadir Öğe (*****) Orhan Pamukçu (*****) Murat Soner başak (*****) Mesut Özkalkan (*****) Mustafa Demirel (*****) Emre Kürküt (****) Ahmet Maran (*****) ibrahim Gürel (*****) Erkan Öztürk (*****)

Goller : 13. Dakika Emre Kürküt (gölçükspor)  36. Dakika Mehmet Güler (Erganispor) 70. dakika penaltı Mesut Özkalkan (Gölçükspor)

Kırmızı kart 23 dakika Emre Kürküt (Gölcükspor)

Sarı Kart: 32 dakika Medet Ayar 60.dakika Gökhan kesmez  (Erganispor) 37. dakika Kadir Öğe 45. dakika Erkan öztürk 54. dakika Zafer Doğan 90. dakika Mustafa Demirel(Gölcükspor)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak