Göreve kısa bir süre önce atanan AK Parti Diyarbakır il Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti. Altaç, göreve talip olmamın nedeninin Diyarbakır'a hizmet etmek olduğunu söyledi.
Diyarbakır'a ilişkin eğitim, sağlık, ulaşım gibi konuların değerlendirildiği ziyarette konuşan Aydın Altaç, Teşkilatımla ile birlikte Diyarbakır halkına hizmet etmekten onur duyacağını belirterek, inşallah görev sürem içersinde, sorunlarımızı aşmak için büyük bir çaba içerisinde olacaklarını söyledi.
'DESTEĞiNiZ BiZiM iÇiN ÖNEMLiDiR'
Diyarbakır'ı daha da ileri hedeflere yönelteceğine inandıklarını belirten Altaç, “Sizlerin vereceği destek daha da önemlisi birikimlerinizle aydınlatacağınız yolda daha ileri hedeflere yürüyeceğimize inancımız tamdır” dedi.
Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Toprak, il Başkanı Altaç'ı tebrik ederek, yeni yönetimine de başarılar diledi.Ziyaretin diğer bölümü basına kapalı olarak gerçekleşti.