Advert

Gıda Denetimleri Devam Ediyor

Ergani Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürlüğüne bağlı gıda birimince, ilçede faaliyet yürüten ekmek fırını ve lokantalara yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Gıda Denetimleri Devam Ediyor
Bu içerik 3543 kez okundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gıda kontrolörleri Mustafa Uyumaz ve Mahmut Sayan tarafından ilçe merkezinde faaliyet yürüten gıda ürünü imalatı ve satışı yapan iş yerlerine gerekli uyarılar yapıldı.
Ergani de bulunan gıda işletmelerinin yıl boyunca sürekli denetlendiğini belirten Mahmut Sayan, "Kış ayları münasebetiyle ilçede bulunan fırınlar ve lokantaları denetleyerek, ekmeğin gramaj uygunluğunu kontrol ediyoruz. Fırıncılara renkli poşet ve gazete kâğıdına ekmeği bırakmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Öte yandan lokantalarda tespit edilen eksiklerin giderilmesi konusunda bazı işletmelere süre verildi. Öte yandan tüm gıda satış, toplu tüketim ve üretim yerlerinin alması zorunlu hale gelen işletme kayıt belgesini esnaflarımızın alabilmesi için yılsonuna kadar müracaatlar devam etmektedir. Esnaflarımızın işletme kayıt belgesi konusunda azami özen göstermeleri gerekmektedir" diye konuştu.
 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine