Advert
Advert

Silahlı kavga; 2 ölü, 3 yaralı

Silahlı kavga; 2 ölü, 3 yaralı
Bu içerik 2893 kez okundu.
Diyarbakır'da silahlı kavga; amca- yeğen öldü, 3 yaralı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavgada Muhammed Mustafa (39) ile yeğeni Muhammed Akın Değer (16) hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Çınar ilçesine bağlı kırsal Öncülü Mahallesi’nde meydana geldi. Akraba iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Muhammed Mustafa ile yeğeni Muhammed Akın Değer ve 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere götürüldü.

Doktorların çabasına rağmen yaralılardan Muhammed Mustafa ile yeğeni Muhammed Akın Değer, hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hastanedeki tedavisi sürüyor.

Jandarma ekipleri köyde geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de eğitime bir gün ara verildi
Ergani'de eğitime bir gün ara verildi
Çermik'te patlamada yaralanan 26 yaşındaki genç kurtarılamadı
Çermik'te patlamada yaralanan 26 yaşındaki genç kurtarılamadı