Advert

ilk Yarının Lideri ERGANiSPOR

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Erganisporumuz ilk yarının son maçında Bingöl ekibi Genç Muratspor'a konuk oldu..

ilk Yarının Lideri ERGANiSPOR
Bu içerik 3518 kez okundu.

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Erganisporumuz ilk yarının son maçında Bingöl ekibi Genç Muratspor'a konuk oldu.
Hakem faciasının yaşandığı ilk yarıda gol bulamayan ekibimiz, ikinci yarıda şov yaparak farka gitti.


BU NASIL HAKEMLiK

Bölgesel Amatör Ligi 2. grupta mücadele eden Erganispor, Bingöl'ün Genç Murat spor ekibine konuk oldu. Mücadeleye hızlı başlayan Erganispor, arka arkaya geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. ilk yarıda Uche'nin ayağından bulduğu 2 golü anlamsız bir şekilde iptal eden müsabakanın hakemi ilk yarıya damgasını vurdu. 


HAKEMDE DURDURAMADI


ikinci yarıda 3 puanı almak için tam anlamıyla hucüm yapan Erganispor iyi hucümun karşılığını 3 gol ile aldı. ikinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz 
61. dk'da M. Emin Aba'nın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Sol kanatta kazanılan serbest vuruşta Mustafa Kuzu içeriye ortaladı.  Oktay kafa ile Emin Aba'nın önüne indirdi. Emin topa dokundu ve takımını öne geçirdi. 

79. dk'da Erhan Ölker frikiği kullandı arka direkte Oktay kafa ile indirdi M. Emin Aba kendisinin ve takımın 2. golünü kaydetti. 

81. dk'da yine Erhan Ölker mükemmel bir ara pası çıkardı topu kontrol eden Cihan uzak köşeye harika vurarak maçın skorunu belirledi.

Erganispor rakiplerininde puan kaybı ile birlikte ilk yarıyı 4 puan farkla lider tamamladı. Kemal Zeydan yönetiminde çıktığı 3 maçıda kazanan Erganispor devre arasına mutlu girdi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı