Advert

Ergani'de liderlik keyfi

Kendi sahasındaki 2 maçı kazanarak liderliğe yükselen Erganisporç™da yüzler gülüyor. Son 2 maçında rakip filere 7 gol bırakan Sarı-Siyahlı takımın özellikle hücümda etkili olması dikkat çekerken,teknik sorumlu Kemal Zeydan,takımdaki havanın değiştiğini ve

Ergani'de liderlik keyfi
Bu içerik 3301 kez okundu.

 

Zeydan,”Takımda zaten kaliteli kadro vardı. Biz sadece bazı değişiklikler yaptık. Oyun anlayışında ve takımın motivasyonunda değişimler oldu. Kendi sahamızda oynadığımız 2 maç önemliydi. Bunları farklı skorlarla kazanarak rakiplerimizin kaybetmesiyle lider olduk. Van DSiSpor maçında her iki yarıda da etkili oynadık diyebilirim. “ dedi.
‘GENÇ MURAT’I HAFiFE ALAMAYIZ’
ilk yarının son maçında karşılaşacakları Genç Muratspor’u hafife almalarının söz konusu olamayacağını kaydeden Zeydan,en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti. Zeydan,”Takımda arkadaşlık,birlik ve beraberlik havası çok iyi. Bu hafta deplasmanda Genç Muratspor’la yapacağımız maç var. Bunu da kazanıp devreyi lider tamamlamak istiyoruz. Rakibimizin 50 gol yemesine aldanmayacağız. Çünkü bu takım Kayapınar gibi güçlü bir takımdan puan aldı.” diye konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı