Advert

YILDIZ SPOR DESTEK BEKLiYOR

Deplasmanlı 1. amatör ligde top koşturan Ergani Yıldız Spor, ilçedeki iş adamları ve kuruluşlardan destek bekliyor. 1. amatör ligde lider olan ve şampiyonluğa oynayan Ergani Yıldız spor, bünyesinde 25 futbolcu barındırıyor.

YILDIZ SPOR DESTEK BEKLiYOR
Bu içerik 3338 kez okundu.

 

imkânsızlıklar içinde boğuşarak mücadelelerine devam ettiklerini belirten Yıldız spor basın sözcüsü Yalçın Öncü, sportif faaliyetlerine devam edebilmek için ilçedeki duyarlı işadamları ve kuruluşlardan takıma destek sunmalarını beklediklerini söyledi.

“BÜYÜK HAKSIZLIK”

            Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Yıldız spor- Gaziler spor karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle büyük bir haksızlığa uğradıklarını belirten kulüp basın sözcüsü Yalçın Öncü şunları kaydetti: “Cumartesi günü kendi sahamızda karşılaştığımız Yıldız spor- Gaziler spor karşılaşmasında, skor üstünlüğü 1-0 Yıldız spor’un lehine iken, maçın 57. dakikasında rakip takım futbolcusu hakeme tokat atarak maçın durmasına sebep olmuştur. Bu dakikadan sonra hakem soyunma odasına giderek yazdığı raporda, Yıldız spor taraftarının sahaya inerek rakip takım sporcularını tahrik ettiğiniz yazmıştır. Bundan dolayı rakip takımdan 4 oyuncunun seyirciye karşılık vererek kırmızı kart gördüğünü, daha öncesinde de 1 oyuncunun kırmızı kart yediğini belirterek toplamda 5 kırmızı kart yediğini, sahadaki futbolcu sayısının 7 oyuncudan az olduğu için maçı tatil etmiştir. Yıldız spor taraftarını karalamaya yönelik yapılan bu raporu şiddetle kınıyoruz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı