Advert

Diyarbakır’ın manken adayı geri çekildi: İşte nedeni?

Diyarbakır’ın manken adayı geri çekildi: İşte nedeni?
Bu içerik 716 kez okundu.

Türkiye’nin konuştuğu Diyarbakır’daki manken muhtar adayı Simurg Sarsılmaz’la ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Sarsılmaz, sosyal medyadan gelen ölüm tehditlerden dolayı adaylığını geri çekti. Peki Türkiye'nin konuştuğu Simurg Sarsılmaz kimdir?

Tüm Türkiye Diyarbakır’ın en kalabalık İlçesi’ne adaylığını ilan eden ve modellik yaparak geçimini sağlayan Simurg Sarsılmaz’la ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Geri çekildiğini açıkladı

tehdit.jpg

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi için muhtar adaylığını açıklayan model ve manken Simurg Sarsılmaz geri çekildiğini açıkladı. Sarsılmaz, sosyal medyadan ölüm tehditleri aldığını belirterek, muhtar adayı olmaktan vazgeçtiğini söyledi. Sarsılmaz, kendisini tehdit eden sosyal medya hesapları hakkında suç duyurusuna bulunacağını duyurdu.

‘Beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum’

Amida Haber’e konuşan Sarsılmaz, tehditler nedeniyle çok kötü olduğunu söyledi.

Adaylığının açıklanmasıyla birlikte başta Diyarbakır ve Türkiye’nin birçok yerinden kendisine destek mesajları geldiğini belirten Sarsılmaz şunları söyledi, “Ben doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için iyi niyetli bir şekilde adaylığımı açıkladım. Dün afiş çalışmalarını bitirip, bugün çalışmalara başlayacaktım. Ancak çıkan haberler nedeniyle yüzlerce sahte hesaptan ölüm tehditleri aldım. Şuan psikolojim çok kötü, ilaçlarla ayakta durabiliyorum. Beni tehdit edenlerle ilgili yarın Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulunacağım” ifadelerini kullandı.

simurg-sarsilmazy-4-001.jpg

‘Cinsel obje olarak kullandılar’

Fotoğraflarının cinsel obje olarak kullanılmasından rahatsızlık duyduğunu belirten Sarsılmaz, “Bazı kişiler sosyal medya hesabıma girerek açık fotoğraflarımı paylaştılar. Bu fotoğraflar cinsel içerikli hakaretleri beraberinde getirdi. Bu benim moralimi oldukça fazla bozdu” dedi.

Simurg Sarsılmaz kimdir?

Diyarbakır'da dünyaya gelen Simurg Sarsılmaz ilk ve ortaokulunu Manisa'da okudu. Sarsılmaz daha sonra tekrar memleketine döndü. Sarsılmaz, uzun süredir Diyarbakır ve bölge illerinde modellik yaparak geçimini sağlıyor.

Haber: Hozan Adar

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı