Advert

Silahlı saldırıda dehşete düşüren ayrıntı

Silahlı saldırıda dehşete düşüren ayrıntı
Bu içerik 1414 kez okundu.
Diyarbakır’da dün akşam meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdip, 1 kişinin yaralandığı silahlı saldırıdaki ayrıntı dehşete düşürdü.

Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda minibüs şoförü olay yerinde yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralandı.

Rastgele ateş açmış

DHA’da yer alan habere göre, caddede yürüyen iki şüpheliden biri, yanında taşıdığı tabancasını rastgele ateşledi. Tabancadan çıkan kurşunlar, o sırada yoldan geçen 21 HO 1109 plakalı şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsün arka camından girerek, sürücüsü Serkan A.’nın (31) ensesine, kaldırımdaki yaya Aydın T.’nin de kol ve bacağına isabet etti. Şüpheli ve yanındaki kişi kaçarken, kurşunların isabet ettiği sürücü Serkan A., ağır yaralandı.

ofis-dolmus-silah.jpg

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü Serkan A., ilk müdahalenin ardından Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne, Aydın T. ise Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Serkan A.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Şüphelilerin kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansırken, olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak