Advert

Bağlar’da genç dostu belediyecilik

Bağlar Belediyesi, eğitimden spora ve sosyal faaliyetlere yönelik gerçekleştirdiği çeşitli faaliyetlerle gençlerin ve çocukların yüzünü güldürdü.

Bağlar’da genç dostu belediyecilik
Bu içerik 1067 kez okundu.

 

Bağlar Belediyesi, eğitimden spora ve sosyal faaliyetlere yönelik gerçekleştirdiği çeşitli faaliyetlerle gençlerin ve çocukların yüzünü güldürdü. Belediye bünyesinde açılan kurslardan binlerce gencin yararlandığını belirten AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Siyasetten eğitime kadar bir çok alanda gençlerin önünü açan lider olarak tarihe geçen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı referans alarak gerçekleştireceğimiz yeni projelerle gençlerimizi geleceğe taşımaya devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Hayata geçirdiği projelerde ve uyguladığı faaliyetlere gençlere yönelik çalışmaları öne çıkarmasıyla dikkat çeken Bağlar Belediyesi, nüfusunun yarıdan fazlası genç olan ilçede önümüzdeki günlerde spordan eğitime ve sosyal faaliyetlere kadar bir çok alanda gençlere yönelik yeni hamleler yapmaya hazırlanıyor.

Bağlar tarihinde ilk kez gençleri ve çocukları bu kadar önemseyen bir belediyecilik örneği ortaya koyduklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın genç dostu belediyecilik hayali ve hedefi var. Bunu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde ve bugüne kadar yaptığı atılımlardan biliyoruz. Siyasete gençlerin önünü açan, eğitimden ve sosyal faaliyetlere kadar her alanda gençlerin aktif rol almasını isteyen bir liderimiz var. Biz de kendisinin bu duruşundan ilham alıyoruz. Bağlar’da çok ciddi bir genç nüfus potansiyeli var. Bunu şehrimizin ve ülkemizin geleceği için avantaja dönüştürmek istiyoruz. Belediyemiz bünyesindeki eğitim merkezlerinden binlerce genç ve çocuk yararlanıyor. Devam eden ve uygulayacağımız projelerle bu çıtayı daha da yükselteceğiz.” diye konuştu.

“GENÇLERE VERDİĞİMİZ ÖNEMİN GÖSTERGESİ OLARAK GENÇLİK MÜDÜRLÜĞÜ KURDUK”

Gençlere verdikleri önemin göstergesi olarak belediye bünyesinde gençlik ve spor müdürlüğü kurduklarını, ücretsiz eğitim ve spor kurslarını hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Beyoğlu pandemi döneminde binlerce çocuğun sosyal faaliyetlere katılmasını sağladıklarını söyledi. Beyoğlu, “Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürlüğümüz ilçedeki gençlere yönelik faaliyetleri hayata geçirecek, projeler hazırlayacak. Üniversite adaylarına hizmet veren ücretsiz eğitim merkezimizden üç yılda 1500 öğrenci tam donanımlı hizmet alarak üniversiteye hazırlandı. Gençlere yönelik hizmet veren kütüphaneler kurduk. Binlerce ihtiyaç sahibi çocuk ve gencimize kitap, kırtasiye ve giyim desteği sunduk, sunmaya da devam ediyoruz. Sosyal belediyecilik ilkemizin gereği çocukların ve gençlerin sağlıklı ortamlarda okuması için eğitim kurumlarının eksiklerini gidererek teknik destek sağladık, inşallah bu adımları atmaya da devam edeceğiz. Binlerce çocuğun sporla buluşmasını sağladık. Bunlar bugün hem belediyemizi hem Diyarbakır’ımızı başarıyla ve gururla temsil etmektedir. Genç dostu belediye olmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak