Advert

Eşini öldüren doktor kaynanasını suçladı!

Diyarbakır’da eşi Müzeyyen Boylu'yu "öldürmekten" yargılanan Mesut Issı ilk kez hakim karşısına çıktı. Issı, suçu kaynanası Türkan Boylu’ya attı.

Eşini öldüren doktor kaynanasını suçladı!
Bu içerik 1725 kez okundu.

Diyarbakır’da 19 Mayıs 2019 tarihinde boşanma aşamasında olduğu eşi Mesut Issı tarafından çocuklarının gözü önünde 11 kurşunla öldürülen avukat Müzeyyen Boylu cinayetinin 6. duruşması Diyarbakır 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.

Sanık Mesut Issı yaklaşık bir yıl aradan sonra ilk kez hakim karşısına çıktı. Uzun savunma yapan Issı, eşi Müzeyyen Boylu ile barışmak istediğini, buna kaynanası Türkan Boylu’nun engel olduğunu iddia etti. Akıl sağlığı ile ilgili düzenlenen raporun alel acele hazırlandığını iddia eden Issı, eşi ile barışmak için çabaladığını bu yönlü tanıklarının olduğunu dile getirdi.

Mahkeme heyeti sanık Issı’nın dile getirdiği tüm talepleri reddetti.

Daha sonra mütalaasını mahkeme heyetine sunan savcı, sanık Issı’nın eşe karşı öldürme suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Mağdur avukatları ise, sanık Issı’nın çelişkili beyanda bulunduğunu, cinayetin tasarlanarak işlendiğini belirterek, süre istedi. Mahkeme duruşma 28 Eylül tarihine erteledi.

Duruşma sonrası gazetemize değerlendirmede bulunan mağdur avukatlarından Serdar Özer, sanık Issı’nın çelişkilerle dolu savunma yaptığını belirterek, savunma için süre talebinde bulunduklarını söyledi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı