Advert

Bağlar’daki patlamada 2 kişi yaralandı!

Bağlar’daki patlamada 2 kişi yaralandı!
Bu içerik 1590 kez okundu.

Diyarbakır’da, bir binanın teras katında mangal ateşinin söndürülmemesi sonucu yangın çıktı. Patlamaların da olduğu yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Dumandan etkilenen 2 kişiye sağlık ekiplerince müdahale edildi.

DOĞALGAZ DEĞİL, MANGALCILARIN SÖNDÜRMEDİĞİ ATEŞTEN KAYNAKLI PATLAMA OLMUŞ!

DHA’nın haberine göre; yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Bağlar ilçesinin Bağlacılar Mahallesi’nde çıktı. 7 katlı apartmanın terasında mangal yapanların söndürmediği ateş, önce patlamalara ardından yangına neden oldu. Kısa sürede büyüyen alevler, tüm terası sardı. Kentin birçok yerinden görülen yangına ihbar üzerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yangına müdahale ederken, binadakiler tahliye edildi. Yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken, dumandan etkilenen 2 kişiye ise sağlık ekiplerince olay yerinde müdahale edildi. Soğutma çalışmaları sürdürülen yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

PATLAMA ANLARI KAMERADA

Korku ve paniğe neden olan yangın öncesi meydana gelen patlama anları, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Cep telefonlarına yansıyan görüntülerde, patlamaların etkisi görülüyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü