Advert

Karısını 9 bin liraya başka erkeğe sattı

3 çocuklu talihsiz kadın, eşi tarafından 9 bin 600 liraya başka bir adama satıldı

Karısını 9 bin liraya başka erkeğe sattı
Bu içerik 4794 kez okundu.

3 çocuğunun babası tarafından 9 bin 600 liraya Bitlis'te bir adama satılan kadın, polise "Başıma bir şey gelirse sorumlusu Şahhüseyinrim'dir" diye dilekçe verdi.

BORCUNU A–DEMEK iA‡iN KARISININ BA–BREĞiNi SATTI

Hacer A.'dan 12 Aralık'tan beri haber alınamıyor. ANKARA'da Muzaffer Yılmaz adlı baba, Cumhuriyet savcılığına, kızı Hacer A.'nın (30) kaçırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Damadı Hayri A.'nın, kızını 9 bin 600 liraya başkasına sattığını iddia eden Muzaffer Yılmaz'ın dilekçesine göre olaylar şöyle gelişti:

GA_googleFillSlot("TEXT_REKLAM_ESH");

Hacer, 2002 yılında Hayri A. (44) ile evlendi. A‡iftin 3 çocukları oldu. Hayri A. çok borçlanınca evde de huzur kalmadı. Bir akşam karısına "Borçlarımı ödemek için senin bir böbreğini 20 bin liraya sattım" dedi. Hacer A. babasını aradı."Kocam böbreklerimi satmış, beni kurtarın" deyince Muzaffer ve Seyran Yılmaz çifti 3 torunu ile kızını alıp evlerine götürdü. Hayri A. ise ortadan kayboldu.

'BEN SENi SATTIM ARTIK ONLARIN MALISIN'

3 ay sonra Hayri A. "istanbul'a yerleştim, iş buldum" diye aradı. Hacer de inanıp gitti. Bir gün yabancı erkeklerle gelen Hayri A. "Ben seni sattım. Artık onların malısın" dedi. iddiaya göre Hayri A.'ya 9 bin 600 lira veren bu kişiler, kadını zorla Bitlis'e götürdü.

Hacer'in Bitlis'te olduğunu öğrenip giden Muzaffer Yılmaz, kızını Aşağıkaraboy Köyü'nde Şahhüseyinrim adlı kişinin evinde buldu. Bu kişi, Yılmaz'a, "Biz eşiyle anlaştık. Kızın boşanacak ve benimle yaşayacak" dedi. iddiaya göre Hacer A.'yı da "Dönersen çocuklarını da anne-babanı da öldürürüz" diye tehdit etti. Bir ara bu kişiyle Ankara'ya gelen Hacer A., gizlice Karşıyaka Polis Merkezi'ne "Benim veya yakınlarımın başına birşey gelirse sorumlusu Şahhüseyinrim adlı kişidir."diye şikayet dilekçesi verdi. Polis araştırma başlattı. Boşanma dilekçesi verdiğini söyleyen Hacer A. yeniden Bitlis'e götürüldü.

Savcılık, soruşturma başlatırken Muzaffer Yılmaz, kızından haber alamadığı için yetkililerden yardım istedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine