Advert

BAĞLAR BELEDİYESPOR’A 2.LİG YOLU

Bölge şampiyonu olan Bağlar Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2.Lig’e katılmak için Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan resmi yazı ile davet aldı. Kulübün gerekli işlemleri yaparak kurulduğu ilk yılda büyük heyecan yaratarak başarılı bir grafik çizen kadı

BAĞLAR  BELEDİYESPOR’A  2.LİG  YOLU
Bu içerik 4140 kez okundu.

Bölge şampiyonu olan Bağlar Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2.Lig’e katılmak için Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan resmi yazı ile davet aldı. Kulübün gerekli işlemleri yaparak kurulduğu ilk yılda büyük heyecan yaratarak başarılı bir grafik çizen kadın voleybolcuların gelecek sezon 2.Lig’de mücadele edeceği ifade edildi.

 

GENÇ KADROSUYLA BAŞARI SAĞLADI

 

Türkiye Voleybol Feserasyonu (TVF),  geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bölge müsabakaları sonucu bölge şampiyonu olan Bağlar Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nı 2.Lig’e katılmaya davet etti. Kulübe gönderilen resmi yazı ile kulübün bu hakkı elde ettiği ve eksik olan işlemlerin tamamlanması halinde gelecek sezon 2.Lig’de mücadele edeceğini kaydetti.

 

Kurulduğu ilk yılda önemli bir başarı sağlayarak bölge şampiyonu olan ve heyecan yaratan Bağlar Belediyespor, genç oyunculardan oluşan kadrosunu takviye ederek gelecek sezon 2.Lig’de başarılı olmayı hedefliyor.

Bağlar Belediyespor 2.Lig Spor voleybol
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı