Advert

Fotoğrafları paylaştı ülke karıştı!

Fotoğrafları paylaştı, ülke karıştı: Skandal sonrası Rus güzellik kraliçesinden yeni açıklamalar.

Fotoğrafları paylaştı ülke karıştı!
Bu içerik 1018 kez okundu.
Haberin galerisi için tıklayın!

Kasım 2018'de evlenen, 21 Mayıs tarihinde de bir erkek çocuğu sahibi olan 49 yaşındaki Malezya eski kralı Sultan 5. Muhammed ve 27 yaşındaki Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina'nın boşandığı ortaya çıkmıştı. Çiftin boşanmasının ardından Rus güzellik kraliçesi geçtiğimiz hafta çok konuşulan açıklamalarının devamını getirdi.

27 yaşındaki Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina, Kasım 2018'de 49 yaşındaki Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed ile Rusya'nın başkenti Moskova'da görkemli bir törenle evlenmişti.


Bu süre zarfında da Rus güzellik kraliçesi, din değiştirerek Müslüman olmuş, Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed de evliliğin ardından tahttan feragat etmişti.
21 Mayıs'ta ise çiftin erkek bebekleri dünyaya gelmişti. Çiftin ayrılacakları yönünde haberler çıksa da genç kadın ilk başta bunu yalanlayarak birlikte fotoğraflarını paylaşmış, ancak sonra boşandıkları ortaya çıkmıştı.


İkilinin boşanma sebebinin, 27 yaşındaki Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina'nın daha önce katıldığı bir televizyon programında bir yarışmacıyla cinsel ilişkiye girdiği görüntülerin tekrar servis edilmesi sonucu gerçekleştiği öne sürülmüştü.


Ardından Oksana hakkında şoke eden iddialar ortaya atılmıştı. Sultan 5. Muhammed'in sözcüsü ve avukatı Koh Tien Hua, Straits Times'a yaptığı açıklamada "Çocuğun biyolojik babası hakkında henüz net bir kanıt yok" diyerek eski kralın bebeğin babası olmayabileceğini ima etmişti.


Boşanma kararı ve iddialar hakkında daha önce konuşmak istemeyen Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina akşam saatlerinde konuyla ilgili olarak paylaşımda bulunmuştu.
Voevodina yaptığı açıklamada "Biliyorum, herkes bize ne olduğunu bilmek istiyor. Bundan önce başıma gelenleri anlatmaya hazır değildim. Ancak belki, sizlere doğruyu söylersem kendimi daha iyi hissedebilirim. Fakat kimseyi incitmek istemiyorum. Acı verici olacak." demişti.


Voevodina çok tartışılacak açıklamalarına yenilerini ekledi.


Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından açıklama yapan genç kadın "Kocamı ilk gördüğümde nedenini bilmiyorum ama aklımda, gelecekte çocuklarımın babası olduğuna inanıyordum. Ama o zamanlar bu duyguyu hızla kafamdan atmaya çalıştım çünkü çok erken olduğunu düşünüyordum" dedi.


Voevodina sözlerine şöyle devam etti: "Kocam Malezya'ya dönmeden önce, ona evli mi yoksa bir çocuğu mu olduğunu sordum. O da bana 2015'te boşandığını, çünkü Çekyalı eski karısının evlenme konusunda kendisine yalan söylediğini, boşanmadığını keşfettiğini söyledi."


"Kocam bana bu kadının para için kullandığını, hiç çocuğu olmadığını ve en büyük hayalinin baba olmak olduğunu söyledi. Malezya'ya gitmeye karar verdiğimizde hiç alışkın olmadığım bir kıyafet giydi ve ilk sorum 'Neden bu tuhaf kıyafeti giyiyorsun?' oldu. O ise bir anda eğildi ve dua etmeye başladı. Müslümanların dua ve ibadetlerini ilk kez o zaman gördüm. Duasının ardından bana 'Merak etme, sana İslam hakkında her şeyi öğreteceğim' dedi."


Geçtiğimiz hafta Rus kaynakları evliliği yüzünden tahttan feragat eden Sultan 5. Muhammed'in ailesi tarafından daha uygun görülen bir gelin adayı ile evlenmeye hazırlandığını yazmıştı.


Daily Mail'de yer alan haberde ise 27 yaşındaki Oksana'nın arkadaşları da eski güzellik kraliçesine boşanma belgesinin ulaşmadığını ve genç kadının olaylara anlam veremediğini söylemişti.


Voevodina'nın açıklamalarına devam etmesi beklenirken, genç kadının Kraliyet detaylarını ifşa etmesi ülke genelinde rahatsızlık yarattı.

Fotoğraflar Voevodina ülke karıştı Rus güzellik kraliçesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak