Advert
A‡adır  Rahatsız Etti
Esat Taştekin

A‡adır Rahatsız Etti

Bu içerik 6341 kez okundu.
Geçen ki yazımızda fakir fukaranın Ramazan ayında bir nebzecikte olsa mutlu etmek için iftar çadırı kurulması gerektiği yönünde yazı yazmıştık. Tamamıyla halisane duygularla yazdığımız yazı birilerini rahatsız ettiği duyumlarını aldık. Bazen yetkilileri anlamaktan gerçekten zorluk çekiyoruz. Düşünün çok doğal bir yazı sadece içinden geçen bir isimden rahatsızlık duyan oluyor. Geçmişte güzel bir hizmete imza atmış bir devlet büyüğünü iyiliği ile anmak gazetecinin görevidir. işte mevcut yöneticilerde gelecekte de iyilikle anılmak istiyorlarsa görev yaptığı sürede iyi işlere unutulmaz hizmetlere öncülük yapmaları gerekir. Eğer unutulmayacak hizmetler yapmazsan gelecekte anılmazsınız. sizden öncekilerin yaptığı hizmetleri kendinize şiyar kabul edip daha ileri hizmetler yapmanız gerekir. Hiçbir devlet yetkilisi yöneticisi olduğu kurumların kuruluş amaçları gereği yaptığı hizmetleri kendine mal edemez. Belediye başkanları yaptığı su ve kanalizasyon yada çöp toplama işini bir hizmetmiş gibi övgü konusu yapamaz. Kaymakamlar ve valiler sosyal yardımlaşma vakıfları aracılığı ile yaptığı yardımları kendi hizmetleriymiş gibi sunamazlar çünkü bu vakıfların kuruluş amacı kapsamındadır. 
Hizmet dediğimiz aslı görevler arasında olmayan işleri yapmaktır. Projeler üretip halkı bu projelerden yararlandırmak ve istihdamı sağlamaktır. Geçmiş dönemde sosyal yardımlaşma vakfınca bakıma muhtaç kişilere verilen sıcak yemek hizmeti örnek bir uygulamaydı. Ama ne yazık ki bu uygulama kesintiye uğradı. Fakat Enver ÜNLU  ismi unutulmaz bir kaymakam olarak halkın hafızasına kazıldı. Ünlü kaymakam tarafından bir çok iş edinme projesi de gerçekleştirildi. Dikkat edilirse köydes projelerini tüm kaymakamlar uygulamıştır. Bu kaymakamların şahsi başarıları değil devlet projeleridir. Hiçbir kaymakam bu kapsamda yapılan projeleri kendine mal edemez.
 Eminim anlatmak istediğimiz çok güzel anlaşılmıştır. Mesaj hedefine ulaşmıştır. Bu ramazan arifesinde kimseyle polemiğe girmek istemeyiz. Bir kez daha tüm kurumlara ve yetkili organlara sesleniyoruz. Ramazanda fakir fukarayı unutmayın. El birliği ile bir iftar çadırı kurun nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız bu konuda size teknik destek ve maddi destek vermeye hazırız. Yada geçmişte sayın Enver ÜNLÜ kaymakamımızın sivil toplum kuruluşları ve yardım sever iş adamlarıyla ortaklaşa yürüttüğü iftar çadırı projesini uygulaya bilirsiniz. Hayırlı cumalar, Hayırlı Ramazanlar.
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı