Advert
Müjdeler Var...
Esat Taştekin

Müjdeler Var...

Bu içerik 6689 kez okundu.
2 dönem AK Parti milletvekili yapmış olan Osman Aslan’ın sağlık Bakanlığı nezdinde girişimleri sonuç vermeye başladı. Hastanemizdeki Beyin cerrahi uzmanı sıkıtımızın gidereceliği müjdeledi.
Bilidiği gibi Genel sekreterce beyin cerrahi Uzmanımız Doktor ilker bey geçici görevle Diyarbakır eğitim araştırmasında görevlendirilmişti. Eğitim araştırma hastanesinin ihtiyacı fazla olduğundan Bakanlıkça hastanemize yeni bir kadro açtırıp bu kadroya beyin cerrahi atandığı gelecek beyin cerrahi uzamanın kalıcı olacağı ileri günlerde nüroloji ve psikyatri uzmanı görevlendirilmesi için temasların devam ettiği Aslan’dan öğrenilmiştir. Aslan’dan alınan diğer bir müjdeyse, EMAR (MR) cihazının her an Ergani Devlet Hastanesinde hizmete gireceği, EMAR cihazının hizmete girmesi kesinleşmemekle beraber, hizmete gireceği muhtemeldir. 
EMAR cihazının olmaması çok uzman doktorun teşhis koymakta zor duruma sokmaktadır. Bazı teşhislerin konulması için mutlak suretle EMAR çekimi yapmak gerekmektedir. Aslan, hastaneyi yakından takip edeçeğini cihaz ve doktor sıkıntısını imkanlar dahilinde gidereceğini söylerken, ilçe kaymakamı ile diyalog içerisinde Ergani’ye hizmet edeceğini, fasa fisolara kulağını tıkayacağını, kimseyle polemiklere girmeyeceğini Partisinin politikalar doğrultusunda siyaset yapmaya devam edeceğini söyledi. 
Zülküfil Dağı (makam dağı) ağaçladırma çalışmalarını yakından takip ettiğini, ağaçlandırma ile ilgili Çevre ve Orman Baknlığı ile temaslarının devam ettiğini hatırlatıp Ergani halkına gazetemiz aracılığıyla zaman zaman müjderin verileceğini dile getirdi.
 EMAR  cihazı gerçekten kanayan bir sorun haline gelmiş, inşallah en kısa sürede çözülür halkın hak ettiği ölçüde sağlık hizmeti verilir. 
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var