Advert
HAYVAN A–LDAœRMEK KATiLLiK OKULUNUN STAJ DERSiDiR..!!!!

HAYVAN A–LDAœRMEK KATiLLiK OKULUNUN STAJ DERSiDiR..!!!!

Bu içerik 6749 kez okundu.
insan olmak; sağcılıkla, solculukla, muhafazakarlıkla, dindarlıklar, türklükle, kürtlükle, Lazlıkla, çerkezlikle, ingilizlikle, almanlıkla, Fransızlıkla alakalı değildir.
insan olmak, yaratılanı sevmek, benimsemek; her yüreğin her bedenin haddi değil.!
insan olmak; ne olursa olsun, haksızlığa karşı gelmektir.  Yaradılanı sevmektir, yaradan dan ötürü.
10 Şubat 2014 günü ülkemizdeki bir çok sosyal medya takipçileri derin bir üzüntüye girmiştir.
Eskişehir Osmangazi üniversitesinde okuyan 1994 doğumlu bir öğrencinin savunmasız bir kediyi önce kuyruğundan kesip, bağırsaklarına kadar tüm iç organlarını dışarı çıkarıp üstüne birde kafasına bidonla dövdükten sonra tüm bunları bir marifetmiş gibi videoya alması ülkemizdeki bir çok hayvan hakları harekatını ve yüzbinlerce duyarlı vatandaşı derin bir üzüntüye koymuştur.
ÖNCE BAKACAM DEDi EVE GÖTÜRÜP ÖLDÜRDÜ..!!!
Uzun süre önce bir cafe’de sözde severek, sahiplendirme sözleşmesi ile sahiplendiği kediyi evde psikolojik bunalıma girdikten sonra kesici aletle vücudunu parçalayıp iç organlarını dışarı çıkardı.
Hırsını alamayınca ‘’SEN ÖLMEDiN Mi DAHA’’ diye bağırarak kafasına bidonla vurup işkenceye devam etti.
Savunmasız kedi can çekişe çekişe hayata veda etti.
BiNLERCE PAYLAŞIM VE DESTEK.
iddialara göre C.A videoyu Whatsapp uygulaması üzerine bir kız arkadaşına gönderdi. Kız arkadaşı korkudan birkaç gün sakladı ve sonra suçlunun cezasız kalmaması için sosyal paylaşım sitesinde paylaştı.
Bu paylaşımı gören duyarlı insanlar hayvan hakları savunucularına ulaştı. Çığ gibi bir patlama ile birkaç saat içinde yüzbinleri bulan paylaşım desteği gördü.
KATiLLiK OKULUNDA ÖNCE HAYVAN SONRA iNSAN ÖLDÜRÜLÜR.!!!
Bilim adamlarının yaptıkları araştırmalara göre çocukluğunda hayvanlar üzerinde stajı gördükleri öldürme dersini ileri yaşlarda çocuklarımız, kızlarımız, yaşlılarımız üzerinde uyguladıkları ortaya somut verilerle konmuştur.
Örneğin; italyan olan Vincente Verzini, 12 kadını öldürdüğü kariyerinin ilk becerilerini kedileri boğarak elde etmişti.
 Peter Kürten  her yaştan ve cinsten profesyonelce işlediği 50 kişilik cinayet listesine başlamadan çok önce, köpeklere, koyunlara işkence eden, onların ırzına geçen ve onları öldüren biri olarak tanınırdı.
Christine Falling henüz 19 yaşına gelmeden önce 5 kişiyi öldürmüştür. Bunun çocukluğuna baktığımızda ise bir çok kedinin katili olduğunu görebilmekteyiz.
SOKAKLARIMIZDA ÇOCUKLARIMIZIN ARASINDAN GEÇECEK
Acımasız bir şekilde kediyi öldüren şahıs kanun yetersizliğinden idari para cezasına çarptırılıyor. Cezasını ödedikten sonra çocuklarımızın oyun oynadığı sokaklardan rahatlıkla geçebiliyor. Üstelik bu onun siciline dahi işlemiyor.
iLK DEĞiL AMA SON OLSUN.!!!
Daha önceki senelerde de izmir’de U.G adındaki bir şahısın darp ederek işkence ettiği Yamuk kedisi davası da uzun süre gündemde kaldı.
Benzer olaylar sık sık ülkemizde gerçekleşmekte ve caydırıcı olmayan ufak cezalarla kurtulmaktadırlar. Buda hem insanlık suçu hem de ağır bir vicdani körelmenin hangi boyutu olduğunu göstermektedir.
Bizlerin tek isteği Hiçbir canlının yaşamına başka bir canlı tarafından müdahale edilmesin, savunmasız canlar öldürülmesin, işkence edilmesin.
YARADILANI SEVERiM YARADAN DAN ÖTÜRÜ..!!!
Sosyal paylaşım sitelerindeki paylaşımlara bakıldığında C.A nın ev adresinin söyleyenlere 1000 TL lik para ödülü verilecekti. Ardından binlerce paylaşım ve yorumlarda katilin linç edilmesi gerektiği ve onun için kışkırtıcı eylemlerde bulunulmuştu.
Ama bizler gerçek can savunucusular olarak hiçbir şekilde C.A ya dokunulmasını istemiyoruz. Bizler şahsın hukuk yolunda tutuklanmasını ve ağır ceza almasını, psikolojik tedavi görmesini, topluma tekrar kazandırılmasını istiyoruz.
Çünkü insan, hayvan, bitki ne olursa olsun hiçbir canlının yaşamına son vermek başka bir canlının görevi olmamalıdır.
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü