Advert
BRAVO iTFAiYE
Esat Taştekin

BRAVO iTFAiYE

Cumartesi günü ulusal ve yerel basın mensubu arkadaşlarımız ile beraber kaymakam beyin yemek davetlisi olarak tarihi hilar mağaralarının yanı başında yemek yiyorduk.

Bu içerik 6544 kez okundu.

 

Karpuzlu köyü tarafında yükselen dumanlar hilar dan görünüyordu. Şiddetli bir yangın olduğu belliydi anında Ergani belediyesinin itfaiyesini aradım, meğer itfaiye bizden önce haber almıştı. Bir itfaiye aracı ve 2 sulama tankeri ile jet hızıyla yangına müdahale etmişler sallıca köyü vatandaşlarından aldığımız telefon bilgilerine göre itfaiyenin üstün bir performans gösterdiği çok seri bir şekilde yangına müdahale ettikleri ani müdahale yapılmamış olsaydı yangının çok geniş bir alana yayılacağını bölge köylerinin büyük ölçüde mağdur olacakları kaçınılmaz olacaktı. Gerçekten belediyemizin araç yönünden zenginliği taktire şayandır. Bir çok yangında üstün başarı elde etmiş olan itfaiyemizin bu son yangında da elde ettikleri başarıyı taktir etmek gerekir. Basın olarak kurum ve kuruluşların eksik ve hatalarını haberleştirmek ne kadar görevimiz ise görevlerini özveri ile yapan kurumları da teşekkür ile haberleştirmek yine basın olarak bizim görevimizdir. Elbette ki başarının arkasında belediye yönetimi de bulunmaktadır. Eminiz ki başkanımız sayın Fesih YALÇIN özveri ile görevini yapan itfaiye müdür amir ve personellerine hak ettikleri ödülü maddi veya manevi yönden ödeyecektir.

Belediyemizin diğer birimleri de elbette ki görevlerini hakkıyla yerine getirmektedir ki defalarca yapılan hizmetleri gazetemize taşımıştık ama itfaiye birimi belki ihmal edilmiş bir birimdir. Bu vesileyle bunların haklarını teslim etmenin vicdani rahatlığı içinde olmak istedik.

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var