Advert
Yollar Yoldan A‡ıktı
Esat Taştekin

Yollar Yoldan A‡ıktı

Hani bir söz vardır et kokunca tuzlanır, tuz kokunca ne yapılır.

Bu içerik 6455 kez okundu.

 

Bizim bugünkü konumuz yollar yoldan çıktı olsun dedik.Eti kokmaması için tuz ile tedbir alıyorsan ulaşım içinde yolar lazım.
Ama gelin görün ki ilçemizin ana girişteki yolar yol olmaktan çıkmıştır. Özellikle istasyon ve eski ismi ile Dicle yolu, yeni ismiyle Hastane yolu berbat bir durumdadır. Bu kış şartlarında bu yollardan gidip de kaza yapmamak mümkün mü? hele şu hastane yolunun Diyarbakır yolu ile Dicle yolunun TOKi yolu ile beraber çakıştığı 100-200 m ‘lik yol içler acısı durumda akla her kesin hafızasında yer edinmiş’’ niye kulp yolu kertü kürttur’’ sözü geliyor.Evet şimdi de Ergani’nin yolları kertü kürt olmuş. Bu kertü kurtlu yolların milli sermayeye verdiği zarar ve insan sinirine verdiği tahribatı hesaplamak için psikiyatri veya ekonomi mühendisi olmak gerekmiyor.Her gün bu yollarda giden gelen yetkililer hiç mi görmüyor bu kertü kürtlu yolları.Yoksa onların arabası kertü kürtlu yolarda leku luk olmuyormu.
Sesleniyoruz Belediye Başkanımıza,Karayollarına,Sivil Toplum Kuruluşlarına,Tüm Siyasi Partilere siyasi çıkarlar düşünülmeden, bu yollara beraber bir çözüm bulun yollar yol olmaktan çıkmış gerçekten.Hane Japonların bir sözü vardır’’kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim’’derler.Sizde bu sözü örnek alıp yollardaki bu kalitesiz malları almayan,mucuru,zifti mütahidi kaliteli olsun.Yoksa her sene yollar kertü kurt olur.Bir gün bu kertü kurtlü yollarda ayağınız takılır düşüşünüz kötü olur bi daha doğrulamazsınız.Seçimler az kaldı unutmayın ha!Halk sizi izliyor.Halk seçimi bekliyor.Bizden söylemesi kertü kurtsuz otoban gibi yollar dileğiyle.
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var