Advert

İnternetten sipariş ettiği budama makası yerine başka bir şey geldi!

İnternet sitesine bağ budama makası siparişi veren Nihat Yılmaz (50), kargodan aldığı paketten Budama makası yerine gelen ürünü görünce şaşkına döndü.

İnternetten sipariş ettiği budama makası yerine başka bir şey geldi!
Bu içerik 6667 kez okundu.

Ergani ilçesinde esnaflık yapan beğendiği budama makası sipariş verdiğini belirten Nihat Yılmaz, "Ödediğim paraya mı yanayım, yoksa aldatıldığıma mı bilmiyorum" diye dert yandı. 
Ergani  ilçesinde esnaf olan Nihat Yılamz, internet üzerinden satış yapılan bir sitede gördüğü bağ budama makasını beğenerek  sipariş verdi. İnternet üzerinden yazıştığı firmaya 195 TL ücret karşılığında bağ budama makası siparişi veren Nihat Yılmaz, iş yerine gönderilen kargo paketini aldı. 
Bağ budama makasının bedeli olarak 165 TL, kargo bedeli olarak da 30 lira ödeyen Nihat Yılmaz, açtığı paketten bağ budama makası yerine 2 kilo tuz paketi çıkınca şaşkına döndü. Nihat Yılmaz, şunları söyledi:
"İnternet üzerinden satış yapılan bir firmadan bağ budama makasını beğendim. Bilgileri okuyarak, firma ile iletişim kurdum. Yazışmalarımız üzerine 1 adet budama makası siparişi verdim. Kargoya gelen paketi 195 lira ödeyerek aldım. Açtığımda kutu içinden 2 kilo tuz çıktı. Daha önce de internet üzerinden alışveriş yapmıştım ama böyle bir şeyi ilk defa yaşadım.Zirvem dayanaklı tüketim malları firmasına telefon açtım. Telefon üzerinden firma ile görüşmek isteyince beni engellediler. İnsanların gururlarıyla oynamaya hakları yok. İnsanı aptal yerine koyuyorlar. Benim başıma gelen belki de birçok insanın başına da geliyordur. Bu gibi olaylar sona erdirilmelidir. Bu nedenle şikayetçi olacam.” 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı