Advert

Parke Taşı Döşeme İhalesi

Ergani’de Cadde, sokaklara ve Köylere parke taşı döşeme işi ihalesi yapıldı.

 Parke Taşı Döşeme İhalesi
Bu içerik 3446 kez okundu.

Ekrem Senvar
Ergani Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce açılan ve yaklaşık 11. milyon 102 bin TL maliyeti olan ihaleye 29 firma katıldı. Firmalar tekliflerini komisyona sundu.

Fen İşleri Müdürü Nezir Avcı başkanlığındaki komisyonun, önümüzdeki hafta ihale sonucunu açıklayacağı bildirildi.

İhalenin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ihalenin basına açık ve şeffaf bir şekilde gerçekleştiğini söyledi.

İhaleye sunulan dosyaların ve tekliflerin değerlendirilerek sonucun kısa sürede açıklanacağını kaydeden Kaya, "İhaleye sunulan dosyalar alındı.

Dosya ve evraklar tek tek incelenerek, şartnameye uygun olup olmadıkları kontrol edilecek. Dosyası tam olan firmaya ait en uygun teklifi kabul edeceğiz. Firmanın dosya ve evrakları tek tek incelenecek ve şartnameye uygun olup olmayacağı kontrol edilecektir" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
sokaklar berbat     2020-02-24 ihaleler yapıldı saygı duyarız yalnız mahalle aralarında olan duyarsızlık çok fazla muhtarlarda görev yetersizliği var muhtarım diye muhtarlık yapmayın herşeyi belediye,tedaş diski gibi kurumlardan beklemeyin mahalleli için sizde elinizi taşın altına sokun not:muhtar özgür kahraman hariç aldığı her kuruş ona helali hoş olsun hangi mahalle olursa olsun sorunun başında muhtar özgür'ü görüyoruz. ergani haber sesimiz olmaya devam ederken lütfen bunu özellikle dile getirmenizi rica ediyorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı