Advert

Ayten, kendisine 'reklam oyuncağı' diyen takipçisine yanıt verdi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olan Arda Ayten, kişisel Instagram hesabında takipçilerinin sorularını yanıtladı. Ayten, kendisine 'reklam oyuncağı' diyen takipçisine 'nemetod artığı' diyerek cevap verdi.

Ayten, kendisine 'reklam oyuncağı' diyen takipçisine yanıt verdi
Bu içerik 1629 kez okundu.

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Arda Ayten, 1 milyon TL'lik soruya doğru cevap vererek büyük ödülün sahibi olmuştu.

Ayten, dün akşam kişisel Instagram hesabında takipçilerinin sorularını yanıtladı. Bir takipçisinin "Tıp okuduktan sonra ne okumak isterdin?" sorusuna Ayten, "Felsefe, tarih, psikoloji, matematik, fizik, botanik" cevabını verdi. 

Ayten kendisine "Bay viral reklam oyuncağı nasılsın?" sorusunu yönelten takipçisine ise, "Çok iyiyim. Nemetod artığı, sen nasılsın?" dedi.

Vikipedi'de yer alan özet tanıma göre 'nematod' şu anlama geliyor:

"Yuvarlak solucanlar ya da Nematodlar, yuvarlak yapıda, sayıca Dünya üzerinde en fazla bulunan omurgasız hayvan şubesidir. Hayvan ve bitkilerde önemli zararlara neden olan birçok türü vardır. Yalancısölomları bulunur. Vücutları uzamış, silindirik, bilateral simetrilidir."

Solucan Takipçi Instagram nematod Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var