Advert

12 yıl kaçtı, Sur’da yakalandı

2007 yılından bu yana “Kasten Adam Öldürme” suçundan “Aranma” kaydı bulunan H.D., Diyarbakır’ın Sur ilçesi, Esenbağ Mahallesine çobanlık yapmak için geldiği sırada yakalandı.

12 yıl kaçtı, Sur’da yakalandı
Bu içerik 1319 kez okundu.

Valilik açıklamasında,“Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, 2007 yılında İstanbul ilinde adam öldürme olayına karışan ve hakkında “Kasten Adam Öldürme” suçundan “Aranma” kaydı bulunan, 12 senedir kılık değiştirerek ve sahte kimlik kullanmak suretiyle sürekli yer değiştirerek firari durumda olan H.D. isimli şahsın Sur ilçesi Esenbağ Mahallesine geldiği ve burada çobanlık yapmaya başladığı bilgisi alınmıştır.

Sur ilçesi Esenbağ Köyü kırsalında, 02 Kasım 2019 Cumartesi günü yapılan operasyonda; H.D. isimli şahsın arazide çobanlık yaptığı görülmüş, Jandarma ekiplerini görmesini müteakip kaçmaya çalıştığı esnada yakalanmıştır.

Şahsın üzerinde yapılan aramada, başka şahsa ait sahte kimliğin bulunduğu, bu zamana kadar kimliğini gizlemek için birçok sahte kimlik kullandığı tespit edilmiştir. Şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.”denildi. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı