Advert

EŞİNİ VE KAYNANASINI ÖLDÜREN POLİS TUTUKLANDI

Ömerli’de tartışmanın ardından eşi ve kayınvalidesini ateş ederek öldüren polis memuru Seyfullah Çınar ifadesinin ardından tutuklandı.

EŞİNİ VE KAYNANASINI ÖLDÜREN POLİS TUTUKLANDI
Bu içerik 2243 kez okundu.

 Mardin’de bir polis memuru, meslektaşı olan eşini ve kayınvalidesi öldürdü Mardin’in Ömerli ilçesinde görev yapan bir polis memuru, eşiyle tartışmasının ardından aynı zamanda meslektaşı olan eşine ve kaynanasına kurşun yağdırdı. Olayda kadın ve annesi yaşamını yitirirken, katil eş “kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

Olay, 28 Ekim Pazartesi günün Ömerli ilçesi Yeni Mahallede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ömerli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Seyfullah Çınar, evinde meslektaşı olan eşi Belma ile tartıştı.

Sebebi henüz bilinmeyen tartışma sonucu polis memuru Seyfullah Çınar, eşi Belma’ya ve kayınvalidesi Ümmühan Güllü’ye tabancayla ateş açtı. Kadın ve annesi, olay yerinde hayatlarını kaybettiler.

Kadın ve annesinin cenazeleri otopsi için Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Seyfullah Çınar, Emniyet ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Çınar, “kasten öldürme” suçundan tutuklandı. Çınar, cezaevine gönderildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var