Advert

Kaya: ‘Hizmeti kim yaparsa onun elini öperiz’’

Ergani Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Karayolları sorumluluk alanı içerisinde olan kavşakta Belediye tarafından başlatılan çalışmaların Karayolları 9. Bölge Müdürlüğünce devam ettirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaya: ‘Hizmeti kim yaparsa onun elini öperiz’’
Bu içerik 2579 kez okundu.

Kaya, Bu sabah itibariyle kavşakta düzenleme çalışmalarına başladıklarına işaret ederek, ’’Otogarın oradaki kavşakta yıkım ve düzenleme faaliyetine başladık. Burası Karayolları Bölge Müdürlüğünün sorumluluğunda olduğu için kendilerinin yapmasıyla ilgili başvuruda bulunmuştuk. Fakat kendileri bu sene yapamayacaklarını bize bildirdikleri için bizde şehrimizin görüntüsünün biran önce güzel görünümüne kavuşmasını hedeflediğimiz için çalışma başlattık. Biz çalışmaların başlattığımız kavşakta iken Karayollarından yetkililer gelerek konuya el atacaklarını, bundan sonra bizim başlattığımız faaliyetleri onların devam edeceğini bildirdiler. Bu kararları uygulamaya geçtiği andan itibaren mutlu olacağız. Kendilerine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

‘’HİZMETİ KİM YAPARSA YAPSIN ELİNİ SIKARIZ, GEREKİRSE ÖPERİZ’’

Bugüne kadar görevlerini yapmadıkları için Karayollarını eleştirdiklerini ancak görevlerini yaparlarsa teşekkürü borç bileceklerini ifade eden Başkan Kaya, ‘’Hiçbir zaman amacımız bağcıyı dövmek olmayacak üzüm yemek olacak. Ergani için kiminle ne şekilde nerede nasıl ortaklaşacağımızı bildiğimiz an geri kalmayız, ortaklaşırız. Bu halk hizmet bekliyor. Hizmet için buradayız. Hizmeti kim yaparsa yapsın elini tutarız sıkarız, gerekirse öperiz’’ diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı