Advert

Türkiye 1.’lerinden Başkan Kaya’ya ziyaret

LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincileri olan Mesut Akın ve Mehmet Şer Oyan Ergani Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

Türkiye 1.’lerinden Başkan Kaya’ya ziyaret
Bu içerik 9954 kez okundu.

Liseye Giriş Sınavı’nda tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan Mesut Akın ve  Mehmet Şer Oyan Ergani Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı  makamında ziyaret ettiler.
Planlı ve devamlı çalışma sonucu başarıyı yakaladığını söyleyen 14 yaşındaki Akın, “Öncelikle her zaman yanımda olan aileme, öğretmenlerime ve desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Çok mutlu ve gururluyum. Bu mutluluğumuzu paylaşmak için başkanımızı ziyaret ettik” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnunyeti dile getiren Başkan Kaya, “Eğitim bizim öncelikli konularımızdan bir tanesi. Bizler için büyük önem taşıyor. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili ortak bir çalışma yapacağız. Başarılı çocuklarımızın çalışmalarını örnek gösteren konferanslar düzenleyeceğiz. Ergani  her dönemlerde her zaman 1.’lerin çıktığı bir ilçedir. Bu mutluluğu ilçeye yaşattığınız için  teşekkür ederim. İnşallah ünversite sınavında da çok büyük başarılar elde edersiniz” diyerek Akın ve Oyan’a çeşitli hediyeler verdi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı