Advert

TRİO’YA ŞOV KATTILAR

Dünya değişiyor birçok alanda bundan nasibini alıyor. Bildiğimiz çok sesli ve sabit olarak yapılan TRİO algısınının tersine Dünya’da büyük ilgi gören müzik ve dansın birleşmesi ile ortaya çıkan dinamik ve eğlenceli şov, Türkiye’de popülerliğini arttırıyor

TRİO’YA ŞOV KATTILAR
Bu içerik 1593 kez okundu.

Bu kapsamda müzisyen 3 kadın girişimcinin kurduğu keman, cello ve saksafondan oluşan TriOnStage,  lansman, özel davetler, düğün, ödül töreni, fuarlar, kongreler, açılış gibi özel organizasyonların vazgeçilmezi oluyor.

Etkinliklerin olmazsa olmazı müzik konusunda dünyada benzerleri olsa da kendi ülkemizde olmayan yaklaşık 2 yıl önce,  müzisyen 3 kadın girişimcinin kurduğu keman, cello ve saksafondan oluşan TriOnStage,  altyapı müziklerinin üzerine canlı olarak çaldıkları performanslarında, müzik ile dansı birleştirerek 100’ü aşkın etkinliğe imza atarak,  sektöre yeni bir soluk kazandırdı. 

Klasik müzik aletleri ile hem işitsel hem de görsel bir şov yapan grup, ülkemizde yapılan Hint düğünlerinde de sahne alırken İngiltere, Fransa başta olmak üzere birçok Avrupa ve Ortadoğu ülkesinden de ilgi görüyor.

,

TRİO ŞOV
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı