Advert

Temelli: Belediye başkanlarımız uydurma gerekçelerle görevlerinden alındı

Sezai Temelli, Diyarbakır, Mardin ve Van büyükşehir belediyesindeki görevlendirmelere ilişkin, "Akla hayale gelmeyecek yöntemlerle, uydurma gerekçelerle belediye başkanlarımız görevlerinden alındı" dedi.

Temelli: Belediye başkanlarımız uydurma gerekçelerle görevlerinden alındı
Bu içerik 834 kez okundu.

HDP'li Temelli, beraberinde bazı HDP milletvekilleri ve İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinden alınan Adnan Selçuk Mızraklı ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde üç büyükşehir belediye başkanlıklarında yapılan görevlendirmelere ilişkin açıklama yaptı.

Belediyelere haksız yere görevlendirme yapıldığını söyleyen Temelli, "Akla hayale gelmeyecek yöntemlerle, uydurma gerekçelerle belediye başkanlarımız görevlerinden alındı. Bu saldırıyı kabul etmiyoruz. Sesimizi kısmak için her şeyi deneyebilirler. Hakikatin sesi susmayacak, HDP’nin sesi susmayacak. Israrla, inatla her gün konuşacağız" ifadelerini kullandı.

 

Görevden alınan belediye başkanlarının hiçbir suçunun olmadığını belirten Temelli, "Hiçbir belediye başkanımızın suçu yok. Bugün cezaevinde olan arkadaşlarımızın da suçu yok. Onların barış demokrasi sevdası var. Barış ve demokrasi mücadelesinde yan yana gelmeye devam ediyoruz. Bizim bir suçumuz yok, sevdamız var" diye konuştu.

İçişleri Bakanlığı Mardin Van Diyarbakır HDP Adnan Selçuk Mızraklı Kayyum Sezai Temelli
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var