Advert

Şeyma Subaşı hamile mi? İşte detaylar

Her hareketi ile olay olan Şeyma Subaşı'ndan flaş bir son dakika haberi geldi. Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinin başında yer alan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile yeni bir aşka yelke açmıştı.

Şeyma Subaşı hamile mi? İşte detaylar
Bu içerik 3013 kez okundu.

Subaşı, Senia'nın ailesi ile de sık sık tatile çıkarken önceki gün bir davet katıldı. İkilinin yan yana fotoğrafı çekilirken Subaşı'nın göbeği kafaları karıştırdı. Yaşanan bu gelişmenin ardından 'Şeyma Subaşı hamile mi?' sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. İşte, son dakika magazin haberine ilişkin detaylar...

Boşandıktan sonra ünlü İtalyan DJ Guido Senia ile yeni bir aşka başlayan Şeyma Subaşı'ndan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Her hareketi ile konuşulan Subaşı'nın bu sefer hamile olup olmadığı merak ediliyor... Sevgilisi Guido Senia ile sık sık tatile çıkan ve ailesi de tanışan Şeyma Subaşı, önceki gün bir davete katıldı. İkilinin yan yana fotoğrafı çekilirken, Subaşı'nın göbeği dikkatlerden kaçmadı.

ŞEYMA SUBAŞI HAMİLE Mİ?

Sosyal medyanın konuştuğu fotoğraf üzerine 'Şeyma Subaşı hamile mi?' sorusunun cevabı oldukça merak ediliyor. İşte, son dakika haberine ilişkin detaylar;

Şeyma Subaşı, her hareketiyle magazin gündemine damga vurmaya devam ediyor.

Önceki gün sevgilisiyle bir davete katılan Subaşı'nın göbeği kafaları karıştırdı.

GÖBEĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Giydiği elbisede göbeği çıkan Şeyma Subaşı'nı görenler, "Bebek mi, göbek mi?" sorularını sormaya başladı. Subaşı ise hamile olup olmadığına dair çıkan haberler karşısında henüz bir açıklama yapmadı.

İŞTE O KARELER!

 

 

Şeyma Subaşı hamile
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı