Advert

Teşekkür ederiz

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ilçemizde birçok kişi ve kurum gazetemiz Ergani Haber’i ziyaret etti.

Teşekkür ederiz
Bu içerik 3853 kez okundu.

PASTA VE ÇİÇEK GÖNDERDİLER
Ergani Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve meclis üyeleri, Ergani AK parti ilçe başkanı Mehmet Şükrü Sayan ,Ergani sosyal hizmet merkezi müdürü Serdal Demir   ve Ergani’nin tanınmış siyasilerinden, esnaflarından  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetemize çiçek gönderdiler. 
Gazetemizi ziyaret eden Ak parti gençlik kolları başkanı Uğur Peker, Basın mensuplarının doğru, ilkeli, tarafsız bir şekilde, mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirdiklerini belirten Peker “Ergani Haber ailesi yıllardır Ergani’de işini layıkıyla yerine getiriyor. Ergani haber Gazetesi de ilçemizde yaklaşık 19 senedir çıkardığı gazete ile ilçemizin sesi oluyor.” dedi. Peker, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramımızı tebrik ederek, çalışmalarımızda başarı ve kolaylıklar diledi.
Ergani kütüphane müdürü Abdulbari Tanrıverdi  gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramımızı tebrik etti. Tanrıverdi “Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir.  Bu vesileyle, bıkmadan, usanmadan, zor koşullarda, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlar, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.” dedi.
TEŞEKKÜR EDERİZ
2000 tarihinden itibaren Ergani’de haftalık gazetesi olarak Ergani’nin sesi olan ve 931.sayısıyla okuyucularının karşısında olan Ergani Haber Gazetesi ekibi olarak 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bizleri ziyaret ederek ve çiçek, pasta göndererek günümüzü tebrik eden herkese teşekkür ederiz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü